Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

12,5 jaar getrouwd uitnodiging

12,5 jaar getrouwd? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Jullie koperen jubileum begint natuurlijk met een bijzondere 12,5 jaar getrouwd uitnodiging. Welk jubileum kaart kiezen jullie? Hip, romantisch of juist klassiek? 

Bekijk hieronder al onze 12,5 jaar getrouwd uitnodigingen:

Scroll for more

Zelf aan de slag of laten maken?

Voor het maken van een 12,5 jaar getrouwd uitnodiging kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten en ontwerpen. Deze kun je gemakkelijk zelf aanpassen in onze online ontwerp module. Hier kun je eenvoudig tekst toevoegen en aanpassen, afbeelding weg halen of juist één van de vele afbeeldingen uit onze gallerij toevoegen. 

Tip: Kijk ook eens bij de collectie trouwkaarten. Deze passen wij gratis aan naar een 12,5 jaar getrouwd kaart. Bekijk ook onze andere uitnodigingskaarten.

12,5 jaar getrouwd? Feest!

12,5 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dat is toch wel een reden voor een feestje! En of je nu kiest voor een groot feest, een sfeervol tuinfeest of een intiem dineetje. De voorpret begint toch wel bij het uitzoeken van een bijpassende 12,5 jaar getrouwd kaart. De uitnodigingskaarten van BlijKaartje zijn in vele formaten en afmetingen beschikbaar en helemaal naar wens op te maken en naar smaak aan te passen. Hebben jullie een eigen idee of zijn jullie opzoek naar een bijzondere 12,5 jaar getrouwd kaart. Vraag ons dan naar de mogelijkheden. BlijKaartje helpt je graag met het samen voegen van twee 12,5 jaar getrouwd kaarten of maakt een 12,5 jaar getrouwd kaart op maat voor jullie koperen jubileum.

Ruime keus aan afbeeldingen

Vindt je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp voor jullie 12,5 jaar jubileum? Dan ben je bij BlijKaartje aan het juiste adres. In onze online ontwerp module vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten die je kunt gebruiken voor jullie 12,5 jaar getrouwd uitnodiging. Kijk ook een bij onze trouwkaarten voor inspriratie en mogelijkheden. Ben je opzoek naar een item, welke nog niet in de gallerij staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag.