Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Jullie koperen jubileum begint met een bijzondere uitnodiging 12,5 jaar getrouwd. Welke jubileum kaart kiezen jullie? Hip, romantisch of juist klassiek? Vraag een gratis drukproef van de uitnodiging aan met de code: drukproef-1302.

Alle 12,5 jaar getrouwd uitnodigingen:

Scroll for more

Zelf aan de slag of laten maken?

Voor het maken van een 12,5 jaar getrouwd uitnodiging kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten en ontwerpen. Deze kun je gemakkelijk zelf aanpassen in onze online ontwerp module. Hier kun je eenvoudig tekst toevoegen en aanpassen, afbeelding weg halen of juist één van de vele afbeeldingen uit onze galerij toevoegen. 

Tip: Kijk ook eens bij de collectie trouwkaarten. Deze passen wij gratis aan naar een 12,5 jaar getrouwd kaart.

12,5 jaar getrouwd? Feest!

12,5 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt? Dat is toch wel een reden voor een feestje! En of je nu kiest voor een groot feest, een sfeervol tuinfeest of een intiem etentje. De voorpret begint toch wel bij het uitzoeken van een bijpassende kaart. BlijKaartje helpt je graag met het op maat maken van een 12,5 jaar getrouwd kaart.

Ruime keus aan afbeeldingen

Vindt je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp voor jullie 12,5 jaar jubileum? Dan ben je bij BlijKaartje aan het juiste adres. In onze online ontwerp module vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten die je kunt gebruiken voor jullie 12,5 jaar getrouwd uitnodiging. Ben je opzoek naar een item, welke nog niet in de galerij staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag.