Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

50 jaar getrouwd uitnodiging kaarten

Bij vijftig jaar getrouwd zijn passen alleen uitnodigingen die voldoen aan de gouden standaard. Het ontwerpteam van BlijKaartje heeft zijn beste beentje voor gezet, met als resultaat een collectie uitnodiging kaarten voor een gouden bruiloft om nooit meer te vergeten.

Collectie 50 jaar getrouwd uitnodigingen:

Scroll for more

Wel een feestje verdiend

Vijftig jaar lief en leed met elkaar delen: het is hard werken, maar het is vooral een zegen die niet elk echtpaar gegeven is. Daarom vinden we bij BlijKaartje dat iedereen die 50 jaar getrouwd is wel een feestje heeft verdiend. Met onze uitnodigingen voor wie 50 jaar getrouwd is begint een gouden huwelijksdag alvast goed: met een gouden combinatie van uniek professioneel design en een persoonlijke touch van het bruidspaar zelf!

Een unieke kaart voor een uniek stel

Wie vijftig jaar lang in het huwelijksbootje zit, die kent het klappen van de zweep inmiddels wel. Relaties hebben geen geheimen meer voor zo'n ervaren stel. Dat komt dan mooi uit, want al die ervaring kan nu worden gebruikt om een persoonlijke draai aan je favoriete ontwerp te geven. Op onze site vind je een set met handige tools om de uitnodiging voor je 50-jarige bruiloft precies op je eigen smaak aan te laten sluiten. Een mooie foto van jullie trouwdag toevoegen kan bijvoorbeeld met gemak, of een lettertype gebruiken dat destijds op de uitnodigingen werd gebruikt: met BlijKaartje kan het allemaal. Ga er samen eens goed voor zitten en knip, plak, en wijzig tot jullie allebei honderd procent tevreden zijn. Een vijftigjarig bruidspaar kan zo'n klusje natuurlijk met gemak klaren, maar wie toch graag een beetje hulp of advies nodig heeft, die vindt bij ons meteen een luisterend oor. Onze designers zitten klaar om bij te springen. Via de handige chatfunctie die je op onze site vindt heb je meteen een professional binnen handbereik. Zo weten jullie zeker dat die 50 jaar getrouwd uitnodigingen net zo uniek worden als het bruidspaar waar het allemaal om draait!