Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

De perfecte kaart als aankondiging van je zwangerschap

Nu je weet dat je een kleintje gaat krijgen, wil je dat mooie nieuws vast wel delen met een persoonlijke aankondiging van je zwangerschap. BlijKaartje heeft een serie mooie ontwerpen voor je op een rijtje gezet, dus slinger die blijde boodschap de wijde wereld in!

Collectie kaartjes aankondiging zwangerschap:

Scroll for more

Klein baby'tje, groot nieuws!

Je moet nog een tijdje wachten voordat je dat kleine nieuwe mensje straks in je handen mag houden, maar dat betekent niet dat je tot die tijd met je armen over elkaar hoeft te gaan zitten. Er is van alles te doen voordat het grote moment is aangebroken, maar het is een leuk begin om dat prille leventje alvast te delen met alle lieve mensen om je heen. Jouw persoonlijke aankondiging van je zwangerschap verdient de ruimte, want dat kleine baby'tje is hoe dan ook groot nieuws! 

Alvast oefenen voor straks

Straks ben je vanzelf toe aan het kiezen van het allerleukste, liefste en schattigste geboortekaartje, maar voordat het zo ver is, kun je met de Blijkaartje zwangerschapsaankondigingen mooi vast een beetje oefenen. Je voert dan meteen de spanning een beetje op voor iedereen die mee wil helpen met aftellen, maar de belangrijkste reden voor het aankondigen van jouw zwangerschap is dat het gewoon zo leuk is om een uniek kaartje te mogen sturen. Geniet er dus maar van, want onze selectie laat je nu al smelten, zelfs al lijkt de dag van de geboorte nog heel ver weg.

Een unieke kaart voor een unieke periode

Nu je toch bezig bent met het creëren van een heel nieuw leven, draai jij je hand natuurlijk niet om voor het creëren van een kaartje met de aankondiging van je zwangerschap. Gelukkig hoeft je eigen unieke ontwerp geen zware bevalling te worden met de online ontwerp tools die je vindt in onze webshop. Mocht je onderweg merken dat het toch flink persen is, laat het ons dan meteen weten via de online chatfunctie, want dan denken onze ontwerpers graag een stukje met je mee. Zo weet je zeker dat je met BlijKaartje de leukste manier vindt om met een persoonlijke aankondiging van je zwangerschap het startschot te geven voor een compleet unieke periode van je leven!