BlijKaartje, omdat smaken verschillen!

Niemand is het hetzelfde en daarom ontwerpt BlijKaartje geboortekaartjes met verschillende stijlen en voor elke smaak. Zo is er voor iedereen wat wils. Daarnaast zijn alle ontwerpen van BlijKaartje eenvoudig via onze ontwerp module aan te passen. Zo ontstaat er elke keer een unieke geboortekaart. En zit jouw smaak er niet bij? Bel of mail ons gerust om jouw wensen door te spreken!

BlijKaartje geboortekaartjes collecties:

Hippe geboortekaartjes
In onze collectie met Hippe geboortekaartjes staat alles van deze tijd. Kleuren en vormen die bij deze tijd passen, voor iedereen wat wils!

Stoere geboortekaartjes
In verwachting van een jongen? Bekijk dan onze Stoere geboortekaartjes. Echte jongenskleuren en vormen, precies geschikt voor jullie nieuwste wonder.

Tweeling geboortekaartjes
Een tweeling is natuurlijk extra speciaal. Daarom heeft Blijkaartje ook Tweeling geboortekaartjes in het assortiment opgenomen. Twee jongens, twee meisjes of een mix, het kan allemaal!

Foto geboortekaartjes
Een foto van jullie baby op het geboortekaartje is natuurlijk extra leuk. Via onze ontwerpmodule kun je eenvoudig en snel zelf foto's toevoegen.

Lieve geboortekaartjes
In de collectie lieve geboortekaartjes worden zachte kleuren, bloemen en andere mooie afbeeldingen en prints gebruikt. Mooie kaarten die vooral voor meisjes erg leuk zijn.

Originele geboortekaartjes
Onze Originele geboortekaartjes zijn net een beetje anders en daardoor zo speciaal! Je kunt deze kaartjes eventueel zelf nog verder aanpassen.

Goedkope geboortekaartjes
Onze geboortekaartjes zijn scherp geprijsd en hebben een erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

Babykaartjes
Opzoek naar Babykaartjes? Bij BlijKaartje hebben we de mooiste, liefste, leukste en meest originele babykaartjes.

Bekijk ook onze andere collecties: