Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

DIY geboortekaartjes

Liever geen standaard kaartje? Dan zijn de DIY kaarten van BlijKaartje echt iets voor jou. We kunnen allerlei vormen uitstansen en uitsnijden, zodat jij echt een bijzondere kaart kunt versturen. Dus ook voor lieve label kaartjes, bijzondere deurhangers, unieke ronde kaarten of hippe fotostripkaarten ben je BlijKaartje aan het juiste adres.

         

          


 

 

Scroll for more

Wat is een DIY geboortekaartje?

De naam DIY geboortekaartje dekt bij BlijKaartje eigelijk niet de lading. DIY betekend namelijk 'Do it Yourself' dus doe het zelf. Echter wanneer je een DIY geboortekaartje bestelt bij BlijKaartje worden de kaartjes al direct in de juiste vorm gesneden. Je hoeft dus niet zelf aan de slag om de kaart te snijden. De DIY kaartjes zijn voorzien van een rode stansvorm (of snij template) ook is het mogelijk om een bij een standaard kaart of wanneer je bent begonnen met een blanco opmaak het ontwerp te voorzien van een stansvorm. Hierdoor kun je eindeloos variëren qua ontwerp en opmaak. 

Wat moet je dan wel zelf doen?

BlijKaartje levert geen koortjes e.d.. Wanneer je een DIY geboortekaartje aan elkaar wilt bevestigingen, is dat het gene wat je zelf moet doen en regelen. Wel kun je altijd gebruik maken van ons ontwerp team wanneer je advies nodig hebt.