Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Botanische geboortekaartjes met bloemen

Zelfs al heb je geen groene vingers, dan nog kun je met gemak en met plezier aan de slag om je eigen botanische geboortekaart te ontwerpen. Bij BlijKaartje kun je niet om de bloementhema's heen; zeker niet als je ons bloemrijke assortiment aan botanische geboortekaartjes ziet.

Scroll for more

Zet je baby meteen in de bloemen met onze botanische geboortekaartjes

Als je net een baby op de wereld hebt gezet, dan verdien je zelf sowieso al een bloemetje, maar waarom zou je ook niet meteen je kindje in de bloemen zetten met de vrolijke botanische geboortekaartjes die we in onze collectie hebben? Bloemen staan al sinds zolang iemand zich kan herinneren symbool voor leven, de lente en een nieuw begin, dus qua beeldtaal zit het wel snor als je voor onze botanische geboortekaartjes kiest. Groei en bloei zullen voor jullie toch het thema worden de komende jaren, en dan geef je met een vrolijk en speels bloemenmotiefje gewoon precies de juiste start aan dat prille leventje dat je in je armen hebt.

Zet zelf de bloemetjes buiten

Zelfs al heb je geen groene vingers, dan nog kun je met gemak en met plezier aan de slag om je eigen botanische geboortekaart te ontwerpen. We geven je al het designer tuingereedschap in handen om onze ontwerpen erbij te pakken en zelf te schuiven, te knippen en te veranderen tot je precies het kaartje hebt dat jij de wereld in wilt sturen. Dat is ook zo leuk aan het ontwerpproces van BlijKaartje: je zit hier van begin tot einde zelf aan de knoppen. In dit geval zijn dat dus bloemknoppen: we dagen je uit om de mooiste persoonlijke botanische geboortekaartjes naar je eigen smaak op te maken, alsof je een prachtig boeket uitzoekt bij de bloemist. We helpen met plezier een handje mee, want of je nu gewoon een beetje advies nodig hebt over de beste finishing touch, of juist even op weg geholpen wilt worden, onze specialisten staan voor je klaar. Via de online chatfunctie op de site kun je ons meteen bereiken. Ga lekker aan de slag en kies je favoriete design uit, voeg toe wat je zelf leuk vindt, en stuur je mooiste botanische geboortekaartjes naar iedereen die je wilt vertellen over je eigen nieuwe bloemetje!