boolean true
Doe je eigen ding met BlijKaartje DIY geboortekaartjes (labels en minikaartjes)
Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

DIY geboortekaarten zijn niet alleen voor de vorm!

Met de collectie DIY geboortekaartjes van BlijKaartje heb je een unieke kans in handen. Jouw eigen ontwerp snijden we precies in de juiste vorm, voor een onvergetelijke impact die je alleen maakt met een geboortekaart die je totaal persoonlijk ontwerpt! 

         

          

Scroll for more

Vind je eigen topvorm

Zwanger zijn doe je zelf, je kindje grootbrengen doe je zelf, dus eigenlijk is het hartstikke natuurlijk dat je je geboortekaartjes ook zelf regelt, vinden we bij BlijKaartje. Het leuke van zelf vormgeven is namelijk dat je kaartje er straks lekker tussenuit springt als je vrienden hem in de post vinden. Nu kunnen alle aanstaande ouders bij BlijKaartje sowieso al helemaal los gaan met thema's, kleuren, opdruk en vormgeving, maar de DIY geboortekaartjes gaan nog even een stapje verder. In plaats van de standaard kaartformaten die iedereen wel kent, snijden we de DIY collectie precies in de vorm die jij kiest. Een hartje, een sterretje of een ander schattig vormpje wordt daarmee het kader van een unieke kaart om het goede nieuws mee te verspreiden: de komst van een kleintje dat net zo speciaal is als die DIY geboortekaart in de brievenbus! 

Een minikaartje voor je minimensje

Onze DIY geboortekaartjes zijn extra grappig door de op vorm gesneden minikaartjes die je zelf toe kunt voegen. Een foto van je baby, maar dan uitgekaderd in een schattig hartje? Moet kunnen. Of wat dacht je van een 'do not disturb' deurhangertje met alle belangrijke gegevens erop? Ook erg leuk zijn onze strook minikaartjes, waarmee je bijvoorbeeld een grappige fotostrip toevoegt, of een overzicht van het tijdstip, het gewicht en de lengte van je baby bij de geboorte. Wat je ook kiest, je DIY geboortekaartjes zijn echt een hele leuke manier om je vrienden en familie op een compleet originele manier te verrassen met het leukste nieuws van de wereld!

Helemaal naar jouw eigen smaak

De minikaartjes zijn een prima manier om je DIY geboortekaartjes onvergetelijk te maken. Als je wilt, kun je het nog veel specialer maken door online je ontwerp verder te personaliseren. We geven je op onze site alle tools in handen die je nodig hebt om de kleuren, tekst, afbeeldingen en details van je DIY geboortekaartje helemaal zelf te perfectioneren. Als je wilt lopen we een eindje met je mee in je ontwerpproces. Je vindt altijd een ontwerper om je assisteren via onze chatfunctie, dus aarzel niet langer en ga aan de slag voor de leukste DIY geboortekaart die je maar kunt bedenken.