Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
ZoekenFoliedruk geboortekaartjes voor extra glans!

De geboorte van je kindje is misschien wel het meest bijzondere moment van je hele leven. Een nieuw begin voor een nieuw mensje: daar past onze nieuwste druktechniek gewoon perfect bij! Geef je geboortekaartjes een extra glans met onze foliedruk geboortekaartjes.

Wordt jij hier net zo blij van als wij? We helpen je graag met de opmaak van jullie droomkaart.
Benieuwd naar de prijzen en wil je graag het kaartje gedrukt hebben met folie?
Neem voordat je de bestelling plaatst dan even contact met ons op.

*Geboortekaartjes met foliedruk worden gedrukt op standaard papier en houdt met de levering rekening met 2 extra dagen.

Collectie foliedruk geboortekaartjes:

Scroll for more

Magische folieglans voor een magisch moment

In de webshop van BlijKaartje vond je altijd al de leukste ontwerpen voor unieke geboortekaartjes, in alle stijlen die je maar kunt verzinnen. Nu komt daar nog een extra leuke mogelijkheid bovenop, omdat we een nieuwe druktechniek in huis hebben gehaald: foliedruk. Met behulp van warmte kunnen we elementen van het design bedekken met een speciale folielaag, waarmee elk kaartje net even dat extra beetje schwung krijgt waar je naar zocht. Bekijk onze voorbeelden in de selectie foliedruk geboortekaartjes maar eens, om zelf te zien wat een glansrijk idee het is. Als je net zo enthousiast bent als wij, neem dan even contact met ons op via de online chat, want dit is specialistisch werk waar we je niet zomaar het bos mee in willen sturen!

Een nieuwe stijloptie in je designmogelijkheden

De designers van BlijKaartje zijn natuurlijk trots op de kaarten die ze zelf hebben ontworpen, maar het liefste moedigen we je aan om zelf een eigen draai te geven aan de voorzetjes uit onze collectie. Daarom staat er een complete online design toolkit voor je klaar, waarmee je helemaal los kunt gaan en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Aan die toch al complete gereedschapskist hebben we nu een dimensie toegevoegd, omdat je de foliedruk geboortekaartjes integraal kunt meenemen in je ontwerpproces. Gebruik je eigen fantasie en ga aan de slag met unieke afbeeldingen, persoonlijke teksten, of een opmaak die helemaal afwijkt van wat je in ons assortiment tegenkomt. Als je daar dan nog een extra chique touch aan toevoegt door voor een foliedruk geboortekaart te kiezen, weet je zeker dat je een kaartje gaat versturen dat nog nooit iemand heeft gezien. Net zo uniek als dat kleine wondertje dat je op de wereld zet! We zien dat veel mensen kiezen voor de letters van hun kindje in foliedruk, maar een leuke decoratie met hartjes, sterretjes, stipjes, of een silhouet zijn ook hartstikke leuke mogelijkheden van deze techniek. In principe kan er een heleboel, zolang de afmetingen van de foliedruk elementen maar binnen het formaat van 14x9 cm blijven.

Een glansrijk begin

BlijKaartje heeft de mogelijkheid om foliedruk uit te voeren in verschillende kleuren. Alle kleuren zijn ideaal om een luxe uitstraling te geven, wat prima past bij deze bijzondere gelegenheid. Neem wel altijd even contact op met ons ontwerpteam voordat je beslist over je kaartjes. Wij controleren of jouw idee technisch uitvoerbaar is, zodat we je niet halverwege teleur hoeven te stellen. Ook als je vast dreigt te lopen op een ander punt in je creatieve proces, dan helpen wij je weer op weg. Net zo lang totdat jij dat ene perfecte foliedruk geboortekaartje hebt ontworpen waarmee jouw kleintje de glansrijke start krijgt die het verdient!