Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geef je meisje een goed begin met geboortekaartjes dochter

Misschien wist je het al maanden, maar als je in verwachting bent van een dochtertje, dan kleuren die roze wolken toch net iets feller roze. Om de komst van dat kersverse dametje aan te kondigen hebben we alvast een collectie geboortekaartjes speciaal voor je dochter ontworpen.

Onze collectie geboortekaartjes dochter:

Scroll for more

Geef je innerlijke prinsesje de ruimte

De komst van een nieuw prinsesje is een gelegenheid die flink mag worden gevierd. Laat je daarom lekker gaan bij het vinden, aanpassen en ontwerpen van je eigen geboortekaartje voor je dochter bij BlijKaartje. We moedigen je aan om je innerlijke prinsesje eens flink de ruimte te geven, want als er ooit een reden was om een roze waas voor je ogen te hebben, dan is het wel nu. Een geboortekaartje voor een piepklein meisje kan eigenlijk niet schattig genoeg zijn, dachten wij, dus we hebben ons best gedaan om een paar vertederend lieve voorzetjes te geven. Al onze dochtertjes geboortekaartjes zijn unieke ontwerpen van ons eigen team. Daarom zijn onze geboortekaartjes voor kleine meisjes net zo uniek en net zo bijzonder als die jongedame van jou!

Design door een roze bril

We vinden dat meisjes jongensdingen mogen doen, en andersom, maar toch heeft ons ontwerpteam meestal een roze bril op bij het ontwerpen van geboortekaartjes voor dochters. Je ziet het aan het schattige design. Toch denken we dat je het zelf misschien nog net even ietsjes schattiger kunt maken, tenzij je juist voor een neutraler ontwerp gaat, of misschien zelfs een grappig jongensachtig tintje hier en daar. Dat moet allemaal kunnen: we hebben onze online designer toolkit voor je klaar gezet, zodat je met gemak je eigen unieke dochter geboortekaartje kunt samenstellen. Als je het lastig vindt om alles precies naar eigen wens op papier te krijgen, dan staan onze mensen voor je klaar. Niets houdt je tegen om met BlijKaartje de leukste geboortekaartjes voor je dochter te maken die een meisjeshart zich maar kan wensen.