Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geboortekaartjes met dieren voor je kleintje

Als je iedereen wil gaan vertellen dat je een nieuw lievelingsdiertje hebt - dat kleine baby'tje dat je op de wereld zet - dan kun je met onze collectie geboortekaartjes met dieren precies laten zien wat je bedoelt. 

Onze geboortekaartjes dieren:

Scroll for more

Natuurlijk, schattig en aaibaar

De geboorte van je kind is echt een moment waarop je even heel dicht bij je eigen natuur komt. Een baby is een klein wondertje dat je door het hele dierenrijk heen tegenkomt, en dat verklaart waarschijnlijk waarom je zo veel geboortekaartjes met dieren in de hoofdrol ziet. Dieren zijn op hun eigen manier net zo vrolijk en vertederend als baby's, zeker als ze op een leuke manier in een goed ontwerp zijn verwerkt. Dat is precies waar onze eigen BlijKaartje designers willen bereiken als ze nieuwe dieren geboortekaartjes aan het assortiment toevoegen. Het natuurlijke, gecombineerd met het schattige en aaibare dat al die diertjes uitstralen is ongetwijfeld de reden waarom geboortekaarten met dieren al jaren één van de meest geliefde thema's in kaartenland zijn.

Beestachtig leuke kaartjes

We doen ons best om onze collectie dieren geboortekaartjes steeds aan te vullen met nieuwe beestachtig leuke ontwerpen. Er zijn schattige beestje genoeg om daar steeds weer op voort te blijven borduren. Toch kan het best zo zijn dat je net een ander perfect plaatje in je hoofd hebt, Of je wilt er toch een ander lettertype bij, of de kleuren een klein beetje aanpassen. Hou je vooral niet in als je onze geboortekaartjes van dieren naar je eigen smaak, want bij BlijKaartje geven we je alle ruimte om je eigen creativiteit in je ontwerp te verwerken. Als je wilt, dan kun je via onze chatfunctie snel en gemakkelijk overleggen over je plannen. Heb je al een idee waar je helemaal warm van wordt? Dan staan onze ontwerp tools voor je klaar, zodat je snel, simpel en met plezier je persoonlijke touch aan dat ene perfecte dieren geboortekaartje kunt geven.