Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Mooie geboortekaartjes meisje van BlijKaartje

Verwacht je een meisje en ben je op zoek naar de mooiste geboortekaartjes? Bij BlijKaartje vind je een uitgebreide collectie kaartjes voor de geboorte van een meisje. Kies het mooiste kaartje uit en maak hier eenvoudig een persoonlijk geboortekaartje van.

Alle geboortekaartjes meisjes:

Scroll for more

Hoera jullie krijgen een dochter!

Jullie krijgen een meisje. Hoe leuk zou het zijn dit te delen met familie en vrienden door een echt meisjeskaartje uit te kiezen. Bij BlijKaartje heb je heel veel keuze en vind je vast en zeker een mooi kaartje dat past bij je smaak. 

Zelf je kaartje aanpassen met de online ontwerpmodule

Heb je een keuze hebt gemaakt voor een mooi meisjesgeboortekaartje, dan kun je zelf aan de slag met het maken van een geboortekaartje. Bij elk kaartje kies je voor zelf maken of laten maken. Ga je zelf aan de slag met de opmaak? De online ontwerpmodule van BlijKaartje helpt je op weg, je kunt eenvoudig tekst aanpassen. Een kleur veranderen, van romantisch roze naar stoer oker of voeg elementen toe aan het kaartje die beschikbaar zijn in de ontwerptool. We hebben alvast wat inspiratie voor geboortegedichtjes mocht je het leuk vinden een gedichtje op het kaartje te zetten.

Enveloppen vooraf bestellen

Wil je de enveloppen vooraf bestellen zodat je ze al kunt schrijven? Dat is geen probleem. Enveloppen zijn per 10 stuks te bestellen in diverse kleuren. Je kiest zelf het formaat van je envelop, deze stem je natuurlijk af op de gekozen maat van je geboortekaartje voor je dochter.