Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Kraft en karton geboortekaartjes

Je staat op het punt om het goede nieuws met de hele wereld te gaan delen. Een prima moment om te gaan kijken naar de leukste persoonlijke manier om het nieuws te brengen, met je eigen en uniek geboortekaartje! Hier kun je alle kanten op met je eigen smaak en stijl, en voor een persoonlijke touch zijn onze kraft en karton geboortekaartjes bij uitstek geschikt. 

Onze collectie kraft en karton geboortekaartjes:

Scroll for more

Kraft en karton: speels en creatief

Het thema van onze kraft en karton geboortekaartjes spreekt voor veel ouders en aanstaande ouders meteen tot de verbeelding. Het doet denken aan al die gezellige middagen waarop je straks met je kleintje zit te knutselen met een kop thee erbij, of de werkstukken waarop ouders worden getrakteerd als het weer vaderdag of moederdag is. Meteen een heleboel fijne associaties met het leven van jonge ouders dus: een prima sfeer om de komst van je kind mee in te luiden dus!

Een kleine creatieveling

Met onze collectie kraft en karton kaartjes kun je letterlijk alle kanten op, zeker met de mogelijkheden die we je op Blijkaartje.nl bieden om je eigen creativiteit de vrije loop te laten. We hebben op onze site een speciale en gemakkelijke online ontwerp module, waarmee je je persoonlijke twist kunt geven aan de ontwerpen van ons professionele design team. Schuif lekker heen en weer met de verschillende elementen van je favoriete kaart, voeg je eigen foto's of ander beeldmateriaal toe en kies precies het lettertype dat bij je past. Als je echt de smaak te pakken krijgt, kun je er zelfs voor kiezen om je eigen kraft en karton geboortekaartje helemaal vanaf de grond op te bouwen. Zelf bepalen welk papier en karton er wordt gebruikt, natuurlijk met bijpassende enveloppen om ze via onze site meteen te laten versturen, en vervolgens alles precies zo inrichten als je wilt. Een betere start kun je je kleine creatieveling niet geven!

Online hulp voor je kraft en karton kaarten

Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe als je zelf aan de slag wilt. Naast onze ontwerp tools en online hulpmiddelen staan onze medewerkers voor je klaar als je er even niet uitkomt. Vraag gewoon via de online chat functie om assistentie als je iemand nodig hebt om je weer op weg te helpen, of met een paar slimme tips de goede richting uit te sturen. Het maakt niet uit wat voor compleet unieke geboortekaartjes je in gedachten hebt. We staan voor je klaar, dus hou je niet langer in en ga lekker creatief aan de slag, zodat je straks de blijde boodschap kunt verspreiden met je eigen persoonlijke en onvergetelijke geboortekaartjes!