Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Simpele geboortekaartjes

De kunst van het weglaten is nog altijd een krachtige techniek in ontwerpersland. Daarom heeft BlijKaartje een serie simpele geboortekaartjes bedacht, want met een beetje eenvoud breng je jouw geweldige boodschap in één klap luid en duidelijk over!

Onze collectie basic geboortekaartjes:

Scroll for more

De kracht van eenvoud

Waarom zou je ingewikkeld doen als het ook eenvoudig kan? Ons antwoord op die vraag vind je tussen onze designs voor simpele geboortekaartjes. Als je mag aankondigen dat je een baby hebt gekregen, dan is die boodschap op zichzelf toch al klinkend en duidelijk genoeg? Wij geloven in de kracht van eenvoud, en als jij dat ook doet, dan zijn onze simpele geboortekaartjes precies wat je zoekt om je grote nieuws met de wereld te delen.

Als alles draait om één simpel feit

Tijdens je zwangerschap gaat er van alles door je heen. Je loopt over van de gedachten aan hoe het straks zal gaan, en allerlei emoties komen en gaan. Dat kun je natuurlijk allemaal proberen te vangen in één ontwerp voor je geboortekaartje, maar waarom zou je het niet gewoon simpel houden? De kern van de zaak is duidelijk: je mag een nieuw mensje op de wereld verwelkomen. Hoe moeilijk en complex het ook is om een kindje groot te brengen, uiteindelijk komt het neer op dat ene eenvoudige feit. Daarom vinden veel ouders het juist fijn om met simpele geboortekaartjes te laten zien waar hun gloednieuwe avontuur om draait. Als je het zo bekijkt, dan zegt de BlijKaartje collectie met simpel ontworpen geboortekaartjes misschien wel meer dan alle drukke kaartjes bij elkaar.

Meer ruimte voor een persoonlijke touch

We gaan er geen doekjes om winden: ook voor ons als professionals is de kunst van het weglaten best een opgave. Toch willen we je een beetje aanmoedigen om jouw simpele geboortekaartjes precies te laten uitdrukken wat jij wilt zeggen. BlijKaartje geeft je de mogelijkheid om zelf met gemak online al onze ontwerpen aan te passen. Zelfs al wil je graag een simpel geboortekaartje, dan nog is er ruimte om net even dat persoonlijke accent te leggen in je unieke eenvoudige ontwerp. Sterker nog: bij onze simpele geboortekaartjes maken de kleinste persoonlijke nuances juist het grootste verschil. Misschien wil je alleen de kleur een beetje aanpassen, of een beetje schuiven met de naam of een kleine afbeelding. Misschien wil je graag een elementje van één van onze andere ontwerpen meenemen in je simpele geboortekaartjes. Het kan allemaal met de online ontwerp tools die we voor je klaar hebben gezet. Blijf je twijfelen over het eindresultaat? We snappen het, want 'less is more' klinkt gemakkelijker dan het is. Laat het ons via de chat weten als we je kunnen helpen, want een simpele geboortekaart is zeker geen peulenschilletje.