Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Woodland geboortekaartjes

Tussen onze geboortekaartjes vond je al een enorm aanbod met verschillende kleuren en stijlen, maar nu hebben we een leuke toevoeging voor je, in de vorm van onze Woodland geboortekaartjes.

Onze collectie Woodland geboortekaartjes:

Scroll for more

Indianen stijl

Kleurrijk design met schattige thema's, die voor zowel jongetjes als voor meisjes direct tot de verbeelding zullen spreken, dat is de Woodland collectie in het kort. De geboortekaartjes uit deze categorie zijn ontworpen vanuit een thema dat meteen doet denken aan de heerlijke manier waarop kinderen zich speels door hun jonge jaren heen bewegen. Indiaantjes zijn het bepalende stijlelement in deze serie. Indianen zijn al jaren een vast onderdeel va de fantasiewereld waar kinderen ons als volwassenen soms zo jaloers mee kunnen maken. We hebben allemaal nog wel onze eigen herinneringen aan middagen waarop een zolder werd omgetoverd tot een heus indianendorp, of warme zondagen waarop we in de tuin met een echte indianentent onze verbeelding de vrije loop lieten. Tegenwoordig zijn indianen ook weer een symbool van trots, van kracht, en van mensen die een diepe band hebben met de natuur waarin ze groot zijn geworden. Indiaantjes passen dus weer helemaal bij deze tijd!

De natuur op een kaartje

Als je een klein natuurliefhebbertje verwacht, dan zijn onze Woodland kaartjes echt iets voor jullie. De kaartjes staan bol van de verwijzingen naar de natuur, met schattige indiaantjes die spelen in het bos, samen met de dieren waar ze zo dol op zijn. Vrolijke kleuren en lichte lijnen stralen je tegemoet, met schattig vormgegeven jongetjes en meisjes met natuurlijk een echte indianentooi op hun hoofd! Tipi's en totemdieren zijn uiteraard van de partij, en de pijlen en bogen vliegen je om de oren op deze kaartjes waar je spontaan een regendansje van wilt doen!

Vol fantasie

Stoer, schattig en vol fantasie: de Woodland serie is in alle opzichten een lust voor het oog. We hebben een aantal complete ontwerpen voor je klaar gezet, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je je eigen persoonlijke draai aan deze kaartjes wilt geven. Daarom hebben we bij BlijKaartje alles in huis om jou in de stoel van de designer te zetten. Onze slimme ontwerptools geven je zo veel ruimte als je zelf graag wilt om alle details van je unieke geboortekaartje zelf te bepalen. Wil je net even een andere kleurcombinatie? Geen probleem. Wil je je eigen touch aan de plaatjes meegeven? Ook dat kan bij ons. Zelfs als je je eigen Woodland kaartje vanaf de grond wil opbouwen is er bij ons een oplossing te vinden. We helpen je daarbij graag een stukje op weg. Neem contact op met onze professionele ontwerpers via onze gemakkelijke chatfunctie en we zorgen er samen voor dat jouw kindje al meteen een onvergetelijke indruk maakt met een persoonlijk geboortekaartje!