Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Zwart wit geboortekaartjes

Gefeliciteerd namens het hele team van Blijkaartje.nl! Je vindt hier geboortekaartjes in alle soorten en maten, met verschillende thema's om precies op je smaak aan te sluiten. Op dit moment ben je aangeland bij één van onze favorieten: de zwart-wit geboortekaartjes.

Onze collectie zwart wit geboortekaartjes:

Scroll for more

Zwart-wit geboortekaartjes zijn strak en lekker duidelijk

Bij geboortekaartjes zie je vaak dat wordt terug gegrepen op klassieke pasteltinten en schattige achtergronden met traditioneel blauw en roze als belangrijkste motief. Eigenlijk vinden we dat bij Blijkaartje.nl een beetje zonde, want waarom zou een leuk geboortekaartje altijd op dezelfde manier in elkaar moeten zitten? Er zijn genoeg ouders die helemaal niet zo veel voelen voor dit soort kaartjes, en terecht. We zijn de tijd voorbij waarin jongetjes altijd blauw droegen en meisjes roze. Het gaat er uiteindelijk om dat jullie een baby op de wereld gaan zetten, toch? Als je zo'n prachtig klein mensje eenmaal in je armen houdt, dan ben je toch net zo gelukkig met een meisje als met een jongetje? Hoe dan ook, tegenwoordig zijn er genoeg ouders die de traditionele manieren los willen laten. Daarvoor zijn onze geboortekaarten in zwart-wit een super geschikt en modern alternatief: strak, stoer en lekker duidelijk!

Zet het zwart op wit

Als je zo'n heugelijk feit te melden hebt als die nieuwe piepkleine aardbewoner, dan wil je dat het liefste meteen zwart op wit zetten. Met onze zwart-wit geboortekaarten heb je dat direct geregeld, en nog op een leuke en originele manier ook! Wil je er meer persoonlijke touches aan toevoegen? Dan nodigen we jullie uit om samen helemaal los te gaan! Op onze site vind je onze speciale online ontwerp module, waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kunt gaan om je zwart-wit geboortekaartje helemaal persoonlijk te maken. Eigen tekst toevoegen? Makkie. Zelf de lay-out van je geboortekaartje bepalen? Geen probleem. Hier vind je alle tools die je nodig hebt om alles te veranderen dat je maar wilt. Een unieke kaart voor een uniek kindje dus!

We zijn er voor jullie

Mochten jullie nou een klein beetje vastlopen in alle mogelijkheden, dan zijn we er voor jullie: alles wat je hoeft te doen is ons om hulp vragen, via de ingebouwde chatfunctie of gewoon per mail of telefoon. We helpen je vrijblijvend bij het aanpassen van je zwart-wit geboortekaartjes totdat jullie helemaal tevreden zijn; of tot de weeën beginnen, net wat eerder komt! In ieder geval hoeft niets je tegen te houden om op Blijkaartje.nl je creativiteit de vrije loop te laten. Verras je familie, vrienden en andere dierbaren met je eigen unieke geboortekaartje om jullie unieke en hoogstpersoonlijke nieuwe wereldburger een mooie start in je eigen stijl te geven!