Het team van BlijKaartje helpt je graag!

Heb je liever dat wij de geboortekaart, trouwkaart of huwelijksjubileum kaart voor jou opmaken, heb je speciale wensen of wil je een écht uniek ontwerp? Het ontwerp team van BlijKaartje staat voor je klaar.

Gratis tekst plaatsen en opmaken in de kaart

Jij levert jouw teksten digitaal aan, en wij plaatsen deze vervolgens in jouw favoriete kaart. De kaart wordt opgeslagen in jouw account, zodat je deze kunt bekijken, kunt aanpassen en bestellen. Responstijd: enkele werkdagen na het ontvangen van jullie verzoek. Tip: Middels de code drukproef-1302 kun je gratis 1 drukproef laten drukken, zodat je de opgemaakte kaart ook in het echt kunt bekijken.

Gratis hulp bij opmaak van de kaart

Heb je een kaart bewerkt en opgeslagen, maar ben je nog niet helemaal tevreden. Kom je niet helemaal uit de opmaak of twijfel je of de teksten mooi staan? Wil je een kleine aanpassingen door ons laten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een element, het aanpassen van de kleur of het verschuiven van onderdelen in de opmaak. Wij helpen je graag! Mail, chat of bel ons om welk kaartje het gaat en wat precies je wensen zijn. Wij bekijken de kaart in jouw account en zullen enkele nieuwe voorbeelden uitwerken, welke we opslaan in jouw account. Zo kun je de voorbeelden gemakkelijk bekijken, met elkaar vergelijken, eventueel zelf aanpassen en bestellen. Wil je na het bekijken toch nog graag een aanpassing door ons laten uitwerken. Geen probleem! Wij helpen je graag.
Responstijd: uiterlijk 2 werkdagen na het ontvangen van jouw verzoek.

Gratis spoedhulp (bij het aanpassen van de geboortegegevens)

Heb je na de geboorte hulp nodig met het plaatsen van de geboortegegevens in de kaart? Wij helpen je graag! Mail of bel ons dat je kindje is geboren, om welk kaartje het gaat en welke geboorte gegevens wij in de kaart mogen zetten. Wij passen de desbetreffende kaart in jouw account aan en zullen je hierover berichten wanneer de aangepaste klaar staat om te bekijken en te bestellen. Wil je dat wij ook de bestelling voor je afronden? Geen probleem! Bekijk hieronder (bij aanvulling) de mogelijkheden.
Responstijd: z.s.m. na het ontvangen van jullie verzoek.
Tip: Zet in het onderwerp van je e-mail URGENT KINDJE GEBOREN! En vermeld in je e-mail het telefoonnummer waarop je te bereiken bent, zodat we bij eventuele vragen direct contact met je op kunnen nemen.

Fotobewerking € 9,85

Onder fotobewerking verstaan we het bijsnijden van de foto, lichter/donkerder maken, zwart/wit maken, of sepia maken. Mail ons de foto en vermeld daarbij wat jouw wensen zijn en wij bewerken de foto en plaatsen deze vervolgens in jouw favoriete kaart, zodat je deze kunt bekijken, kunt aanpassen en bestellen.
Responstijd spoed (bv na de geboorte): z.s.m. na het ontvangen van jullie verzoek.
Responstijd normaal: uiterlijk 2 werkdagen na het ontvangen van jullie verzoek.

Bestandscontrole na het plaatsen van de bestelling €4,95

De opmaak van de kaart wordt na het plaatsen van de bestelling grafisch beoordeeld door één van onze ontwerpers. Hier wordt gekeken of de opmaak van het ontwerp en tekst aan de verschillende criteria voldoet. Mochten wij een verbeterpunt hebben, wordt dit altijd met jou besproken en eventueel aangepast, voordat de kaart wordt gedrukt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor tekst-fouten. 
Responstijd normaal: z.s.m. na het ontvangen van jullie bestelling.

Ontwerp op maat vanaf € 50,00

Wil je een écht uniek ontwerp? Dan kun je een bijzonder kaartje laten ontwerpen door ons creatieve team. Wij vertalen jullie wensen naar de allermooiste kaartjes en maken dan een uniek ontwerp. Vertel ons je wensen en wij maken een offerte op maat.
Kosten: Vanaf € 50,00, afhankelijk van de wensen. Je ontvangt altijd eerst een offerte.
Responstijd: in overleg.