Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Menukaarten voor een smaakvolle bruiloft

Je bent druk bezig om jullie feest tot in de puntjes te regelen. Bij Blijkaartje helpen we je niet alleen heel graag bij het uitzoeken en ontwerpen van je compleet eigen trouwkaart, maar gaan we met het zelfde plezier aan de slag om je helpen met de mooiste menukaarten. Vraag een gratis drukproef van de uitnodiging aan met de code: drukproef-1302.

Bekijk onze collectie menukaarten:

Scroll for more

Perfecte match

Bij een goed feest hoort een mooi diner, met daarbij uiteraard ook een goed glas - of twee! Tijdens de voorbereiding van een feestelijke dag kun je zo ver gaan als je maar wilt om een menu samen te stellen dat helemaal bij jullie past, net zoals de rest van de dag. Daar sluiten we bij Blijkaartje.nl graag op aan met een uniek ontwerp voor menukaarten die net zo perfect matchen met wie jullie zijn als de rest van jullie plannen voor de grote dag. Heb je al je gerechten al met smaak uitgekozen? Laat het dan met gepaste trots aan je gasten zien door het op je eigen menukaart te presenteren!

Een menukaart met je eigen smaak

Natuurlijk is het leuk om je hele feest in een consequente stijl vorm te geven, helemaal naar je eigen smaak. Als je al uitnodigingen hebt bedacht, of zelfs al hebt gemaakt, dan is het misschien een leuk idee om dezelfde stijl van ontwerpen door te voeren in je matching menukaarten of bedankkaartjes. Andersom kan trouwens ook hoor, ook als je een trouwkaart wilt ontwerpen op basis van de menukaart die je zo leuk vindt, dan werken we daar graag aan mee. Maar we gaan verder dan dat: als je het graag wilt, kunnen we je helpen om zelf een menu in je eigen persoonlijke stijl te bedenken. Op onze site vind je alle mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan en je eigen inspiratie de leidraad voor het hele feest te laten zijn.

Als je zo je eigen ideeën hebt voor lettertypes, kleuren, teksten of afbeeldingen, dan staan we daar helemaal voor open. Als je het wilt kunnen we jouw ideeën door ons team van professionele ontwerpers tot een mooi geheel laten maken. Misschien heb je de smaak wel echt te pakken gekregen en wil je zo veel mogelijk zelf doen. Dat juichen we als ontwerpers natuurlijk alleen maar toe! Laat je creativiteit maar lekker de vrije loop, want als je wilt kunnen we je op Blijkaartje.nl online alle mogelijkheden bieden die je nodig hebt om met je compleet zelf ontworpen menukaart op de proppen te komen. Kijk gerust rond om alvast wat inspiratie op te doen en laat je vooral niet tegenhouden als je denkt dat je zoiets niet kunt, want we helpen je graag als het nodig is!