Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Stuur de beste wensen met hippe nieuwjaarskaarten

De overgang naar een nieuw jaar is toch altijd een beetje een magisch moment, waarop we met z’n allen vooruitkijken naar nieuwe kansen en een lekkere frisse start. Traditioneel stonden we daar steeds bij stil door op onze kerstkaarten te schrijven ‘en een gelukkig nieuwjaar’, maar steeds meer mensen kiezen juist voor een speciale nieuwjaarskaart. Deze moderne manier om een nieuw jaar in te luiden juichen we bij BlijKaartje van harte toe, dus we hebben hier een selectie hippe nieuwjaarskaarten ontworpen om extra nadruk te leggen op jouw allerbeste wensen!

Onze collectie hippe nieuwjaarskaarten:

Scroll for more

Combineer origineel en hip in een stijlvol nieuwjaarsgebaar

Het is niet eenvoudig om origineel te blijven, terwijl juist een authentiek gebaar de mooiste manier is om je vrienden en familie het allerbeste te wensen. Wij voelen dat haarfijn aan en hebben onze design-afdeling aan het werk gezet om jou dat eigentijdse gebaar te laten maken met onze hippe nieuwjaarskaarten. Je bent inmiddels al in onze webshop aangeland, dus vanaf hier hoef je alleen nog maar een keuze te maken uit onze mogelijkheden. Je bent nog maar een paar stapjes verwijderd van een mooie en persoonlijke afsluiting van het jaar!

Ontwerperstip: maak je nieuwjaarskaart zelf extra hip

Je bent al een heel eind op weg naar die persoonlijke touch waarmee je jezelf even positief op de kaart gaat zetten - letterlijk. Als je dan toch al zover bent gekomen, waarom dan niet all the way gaan door je eigen creatieve draai te geven aan die hippe nieuwjaarskaart? Bij BlijKaartje is het een kleine moeite om iets van jezelf in onze designs te leggen, want we geven je alle middelen in handen om onze ontwerpen compleet op de schop te nemen. Als je je hippe nieuwjaarskaart gevonden hebt, kijk dan vooral even naar de mogelijkheden die we je geven om de kleuren aan te passen, te spelen met de indeling, of een super-originele nieuwjaarsgroet te plaatsen. De mogelijkheden zijn enorm, dus gebruik je fantasie en maak met BlijKaartje de beste hippe nieuwjaarskaarten om iedereen die je lief is een geweldige nieuwe start toe te wensen.