Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Je eigen nieuwjaarskaarten maken met foto

Het wordt ook tijd om een mooie nieuwjaarswens te bedenken voor op de kaarten die je wilt sturen. Wat dacht je ervan om dit jaar je eigen nieuwjaarskaarten met foto te maken? Een persoonlijkere manier om iedereen een gelukkig 2019 te wensen kunnen we ons bijna niet voorstellen!

Alle nieuwjaarskaarten met foto:

Scroll for more

Zet je feestgezicht op!

Wat is er nou een leuker gezicht op je kaart dan je eigen gezicht? Je wilt toch een persoonlijke nieuwjaarsgroet overbrengen, dus dan is een heerlijke foto van jezelf, jullie tweeën, of jullie hele gezin ergens in de sneeuw een prima startpunt. Natuurlijk hoeft het niet per se een winterlandschap te zijn, want het sneeuwt maar af en toe, dus als je geen foto met ijzige sferen kunt vinden, dan heb je nog een heel scala aan andere opties. Een mooie vakantiefoto misschien? Of een kiekje van een belangrijke gebeurtenis uit het afgelopen jaar? Zolang het een leuke foto is, maakt het eigenlijk niet zo veel uit waar hij is geschoten: zoek gewoon een leuk beeld uit waar jullie met je beste nieuwsjaarsgezicht op staan en je nieuwjaarskaart met foto kan niet meer stuk. Als je het echt niet weet, dan maak je toch gewoon even snel een passende foto? Je uploadt hem in een wip naar onze site, waar je hem met het grootste gemak in je kaart verwerkt.

Dit jaar wordt de jaarwisseling een plaatje met BlijKaartje

Als je perfecte plaatje eenmaal hebt gevonden kan de pret echt beginnen. We hebben er alles aan gedaan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Met de slimme designer tools die je bij BlijKaartje vindt tover je je foto in een handomdraai op je eigen kaart. Zo wordt een nieuwjaarskaart met foto maken nog eenvoudiger dan de kerstboom opzetten – en misschien wel net zo leuk. Onthoud wel dat we je graag het allermooiste kaartje willen laten ontwerpen, dus doe je best om er iets prachtigs van te maken, maar vraag ook op tijd om hulp als het net niet wordt wat je wilt. We staan voor je klaar via het chatvenster op de site. Eigenlijk kan het dus niet meer mis gaan met die heerlijke kaarten met eigen foto van je... Het enige waar je aan moet blijven denken is alvast nieuwe foto’s maken, zodat je volgend jaar een nog mooier kaartje kunt ontwerpen!