Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Trouwen op een stevige basis met de basic trouwkaarten van Blijkaartje

Trouwen heeft altijd iets puurs: een rotsvaste basis om samen jullie leven op te bouwen. Bij zo'n stevige basis passen onze basic trouwkaarten uitstekend, want met basic design maak je van jullie glasheldere boodschap alleen maar een krachtigere statement!

Onze collectie basic trouwkaarten:

Scroll for more

Back to basics met BlijKaartje

Als vakontwerpers zijn we bij BlijKaartje bekend met het idee van 'less is more'. De kracht die een eenvoudig ontwerp van nature uitstraalt wordt alleen maar groter als het om zoiets bijzonders als je huwelijk gaat. Zo'n goed bericht heeft eigenlijk geen opsmuk nodig, dus wie bij de kern wil blijven, die kiest voor de robuuste ontwerpen van onze basic trouwkaarten. Wie de liefde heeft gevonden kan ook zonder tierelantijntjes het grote nieuws brengen, dus ga back to basic met onze basic trouwkaarten collectie!

De mooiste basis maak je zelf

Kiezen voor basic is weten wat je wilt. Daarom nodigen we jullie uit om jullie eigen stijl te laten zien, door lekker zelf aan de slag te gaan met jullie basic uitnodigingen voor jullie eigen bruiloft. We maken het jullie makkelijk, want we hebben alle tools en hulpmiddelen op onze site klaar staan om onze basic trouwkaarten aan te passen naar jullie wensen. Als je echt bij de basics wilt beginnen, dan kun je zo veel zelf bepalen als je maar wilt. We zijn benieuwd wat jullie als aanstaand bruidspaar voor elkaar kunnen boksen, dus verras ons met een totaal uniek ontwerp voor die basic huwelijksuitnodiging van jullie!

Trouw aan je basis

Als je al even op BlijKaartje hebt rondgekeken, dan heb je misschien getwijfeld tussen onze basic trouwkaarten en de vele andere thema's die we voor je hebben ontworpen. Dat is geen enkel probleem, want het mooie van een basic trouwkaart is dat er genoeg mogelijkheden zijn om andere stijlen toe te voegen. Het enige dat je moet onthouden is dat je het beste trouw kunt blijven aan je basis, maar ja, dat is vanzelfsprekend voor wie het huwelijksbootje in wil stappen, nietwaar? De middelen die je op onze site vindt om je eigen ontwerp te creëren werken voor al onze kaarten en collecties hetzelfde. Je kunt dus je eigen mix maken tussen onze romantische trouwkaarten, retro ontwerpen, de botanische collectie, of wat jullie maar leuk vinden. We zijn trouwens ook altijd bereid om je een stapje verder te helpen in je denkproces, dus aarzel niet om even contact te leggen als je vast dreigt te lopen. Onze chatfunctie vind je gewoon op de site, maar hoe dan ook leg je met je BlijKaartje basic trouwkaart de basis voor een oerstevig huwelijk.