Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Botanische trouwkaarten vol rozengeur en maneschijn

Net zo kleurrijk en romantisch als je bruidsboeket, zo durven we onze collectie botanische trouwkaarten wel te noemen. BlijKaartje zet de bloemetjes buiten met plantenmotieven en volop natuurlijk charme op je allermooiste en compleet persoonlijke huwelijksuitnodiging.

Onze collectie botanische trouwkaarten:

Scroll for more

Design in geuren en kleuren

De romantiek straat er bij ons vanaf als je door de collectie botanische trouwkaarten van BlijKaartje heen wandelt. Stralende kleuren en natuurlijke motiefjes zijn een blijvende match voor elk huwelijk. De traditie van de mooiste boeketten, corsages en andere bloemrijke decoraties is al heel lang met trouwen verbonden. Daarom mogen bloemen en planten absoluut niet ontbreken in het assortiment huwelijksuitnodigingen waar onze ontwerpers je op trakteren. Kies je favoriete design er direct uit, of ga in geuren en kleuren aan de slag om je eigen botanische trouwkaart helemaal op je eigen manier vorm te geven. 

Zeg "ja!" - en zeg het met bloemen!

De beroemde slogan 'zeg het met bloemen' is echt een schot in de roos als het over jullie jawoord gaat. Als je dan eindelijk het grote nieuws van jullie bruiloft de wereld in gaat sturen, dan kun je dat dus niet beter doen dan met de bloemen die onze botanische huwelijksuitnodigingen opsieren. Je lievelingssoort zit er vast ergens tussen, maar misschien is een mooi gemengd boeket nog wel een mooier symbool voor als jullie straks beloven voor altijd samen verder te gaan...

Bloei helemaal op met je eigen ontwerp

Op BlijKaartje is je eigen botanische trouwkaart ontwerpen net zo leuk en gemakkelijk als een bosje bloemen samenstellen. Kijk rustig naar onze collectie en kies er de mooiste elementen, motiefjes en ideeën uit. Vervolgens pak je onze designer toolkit er rustig bij om alles mooi te schikken en te combineren. Je eigen kleuren, een mooi bijpassend lettertype, of toch nog een roosje in de linker onderhoek? Het is allemaal mogelijk en makkelijk in de online ontwerpstudio van BlijKaartje. Zelfs als je even niet weet wat er nog ontbreekt, of als je twijfelt tussen al die mogelijkheden, dan zit er bij ons altijd een professional klaar om je te assisteren. Met onze chatfunctie roep je er gewoon even een ontwerper bij: zo eenvoudig kan het zijn om je grote dag aan te kondigen met je zelfbedachte en vakkundig ontworpen botanische trouwkaarten!