Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Speciale foliedruk trouwkaarten maken

Ken je onze onvergetelijke foliedruk trouwkaarten? Op jullie trouwdag zijn jullie zelf het stralende middelpunt, maar dit is je kans om nu alvast te shinen, als je kiest voor een ontwerp met een glansrijke foliedruk huwelijksuitnodiging. De prijs van foliedruk is afhankelijk van de grootte van element welke in folie gedrukt moet worden en komt bovenop de prijs van de basiskaarten. Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Collectie foliedruk trouwkaarten:

Scroll for more

Alle foliedruk opties op een rijtje

Misschien hadden jullie al een haarscherp beeld van hoe jullie trouwkaart eruit moest gaan zien, maar wacht nog heel even, want we hebben een mooie en gloednieuwe optie voor jullie klaar liggen: foliedruk trouwkaarten. Voor deze extra speciale uitvoeringen moeten jullie wel even contact opnemen met onze designers, want dit is specialistisch werk. Gelukkig kun je ons met één klik op je muis inschakelen via de online chat op deze site, dus dat zit wel goed. We gidsen jullie door het creatieve proces heen en leggen jullie precies uit wat er allemaal mogelijk is als jullie voor die gloedvolle foliedruk huwelijksuitnodigingen. Willen jullie glanzend gedrukte namen, of een fonkelend jawoord op de kaart? Moet kunnen! Er kan heel veel, zolang je maar onthoudt dat de foliedruk niet groter dan 14x9 cm mag worden in verband met onze apparatuur. Andere opties zijn er genoeg, maar om teleurstelling te voorkomen is het slim om jullie plannen even aan onze professionals voor te leggen: we staan voor jullie klaar!

Je eigen draai geven aan jullie favoriete ontwerp

In onze selectie van foliedruk trouwkaarten vind je een mooie bron van inspiratie, maar bij BlijKaartje is dat nog maar het begin. We nodigen jullie uit om, net als op de trouwdag zelf, je compleet eigen draai aan jullie favoriete ontwerp te geven. dat doe je gemakkelijk en online met onze designer tools, die kant en klaar in onze webshop zijn ingebouwd. Zo wordt ontwerpen kinderspel, dus kies een goede basis voor jullie droomkaart en sleutel er lekker aan totdat elk detail helemaal naar wens is. Komen jullie er niet uit? Geeft niets: dat kan in de beste huwelijken gebeuren! We helpen graag een handje mee als jullie daar behoefte aan hebben, want bij BlijKaartje gaat geen kaart de deur uit totdat iedereen er helemaal in z'n nopjes mee is. Dat geldt dubbel zo sterk voor de foliedruk trouwkaarten die we verzenden, want we zijn trots dat we deze mooie technische mogelijkheid aan kunnen bieden. Laat daarom je twijfels maar los en ga lekker aan de slag voor je eigen unieke foliedruk huwelijksuitnodiging. Zeg nou zelf: als jullie 'ja' durven te zeggen tegen je droompartner, dan durven jullie toch ook wel je jawoord te geven aan de leukste trouwkaarten die er te vinden zijn?