Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geometrische trouwkaarten

Voor de één betekent trouwen een groot spektakel van romantische franje, roze hartjes en sierlijke krullende letters, terwijl een ander juist de strakke en gestileerde lijnen van een moderne geometrische trouwkaart helemaal bij zichzelf vindt passen.

Onze collectie geometrische trouwkaarten:

Scroll for more

De mogelijkheden van geometrische trouwkaarten

Misschien heb je meteen een beeld bij het idee van een geometrische trouwkaart. In dat geval zit het er dik in dat je denkt aan alleen maar lijnen, vlakken en hoekige figuren. Dat kan natuurlijk een prima basis zijn voor je persoonlijke trouwkaart, maar misschien moet je eerst even naar onze voorbeelden kijken. Bij ons is een geometrisch namelijk een erg breed begrip. Een mooie persoonlijke foto of een sierlijk lettertype kan bijvoorbeeld uitstekend worden gecombineerd met een strak uitgelijnd kader eromheen. Sterker nog: juist een wat speelse of romantische trouwkaart kan juist door een paar strakke vlakken of lijnen een heel mooi beeld opleveren.

Buiten de lijntjes denken

Geometrische trouwkaarten zijn naast strak en modern ook een hele goede basis om lekker zelf aan de slag te gaan voor een totaal persoonlijke huwelijksuitnodiging. Natuurlijk vind je op Blijkaartje.nl een enorme waaier aan trouwuitnodigingen die stuk voor stuk zijn ontworpen door ons eigen team van toegewijde huisontwerpers. Uniek zijn ze dus sowieso. Toch moedigen we je van harte aan om je eigen touch toe te voegen aan de kaart die je het beste bij jullie als stel vindt passen. Daarom vind je op onze site een kant en klare designers toolkit, waarmee je snel en gemakkelijk kunt spelen met de verschillende elementen, stijlen, vormen en kleuren die jij het mooist vindt. Je zag tijdens je zoektocht vast al een paar voorbeelden voorbij komen, zoals onze geometrische trouwkaarten met foto voor een snelle persoonlijke touch.

Met de tools die we je op onze site in handen geven kun je nog veel verder gaan om je eigen uniek ontwerp neer te zetten, dus hou je vooral niet in en probeer ook bij onze trouwkaarten lekker buiten de lijntjes te denken. Schuif met onderdelen, verander kleuren en lettertypes, voeg eigen materiaal toe en bepaal tot in de puntjes hoe je eigen unieke trouwkaart er straks uit komt te zien. Zelfs de papiersoort en de beste bijpassende enveloppen kun je helemaal zelf bepalen, dus grijp je kans en ontwerp samen de beste uitnodiging voor jullie grote dag! Via onze chatfunctie staan onze professionele ontwerpers je graag bij met raad en daad, tips en tricks om je te begeleiden naar jullie beste kaart voor jullie mooiste dag!