Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Kraft en karton trouwkaarten

Als ons ontwerpers team bij Blijkaartje.nl een nieuwe trend in de gaten krijgt, dan duiken we daar meteen bovenop. De kraft en karton look is hot, dus vind je op onze site een mooie selectie kraft en karton trouwkaarten in het assortiment. 

Onze collectie kraft en karton trouwkaarten:

Scroll for more

Heel veel kraft en karton mogelijkheden

Kraft en karton ademt een gezellige en persoonlijke sfeer uit, dus als jullie het belangrijk vinden om een warme en persoonlijke indruk te maken met de uitnodigingen voor jullie aanstaande trouwdag, dan is een huwelijkskaart met kraft en karton invloeden een hele leuke manier om iedereen om je heen in het grote nieuws te laten delen!

Het idee achter de term kraft is dat er een sfeer van ambachtelijkheid en handwerk wordt uitgestraald in het ontwerp waarop het wordt toegepast. Denk daarbij niet meteen aan de zelfgemaakte kaarten die je elk jaar van je oude tante krijgt, want we zorgen ervoor dat al onze kraft en karton kaarten er piekfijn uitzien, met een strak ontworpen opzet en tot in de puntjes afgewerkte details. De looks van deze trouwkaarten komen, zoals je vast al vermoedde, het beste uit de verf met verschillende soorten karton als achtergrond materiaal, omdat dit een extra laagje sfeer en ambacht aan het ontwerp toevoegt. Daarmee is kraft en karton een stijl die eigenlijk perfect kan worden toegepast op iedere kaart die een persoonlijke touch verdient.

Laat je eigen kraft zien!

Over persoonlijke touch gesproken: deze stijl is bijzonder geschikt voor het maken van de leukste persoonlijke en totaal unieke trouwkaarten. Als jullie het leuk vinden om je eigen huwelijksuitnodiging helemaal te personaliseren, dan is kraft en karton duidelijk the way to go! Kijk tijdens je speurtocht in onze shop maar eens naar de speciale ontwerp module die we in onze site hebben ingebouwd. Hier vind je in één oogopslag alle slimme tools die je nodig hebt om je huwelijksuitnodigingen zo persoonlijk te maken als je zelf wilt. Wil je een eigen foto toevoegen, of heb je een ander idee om iets in het ontwerp mee te nemen dat helemaal van jullie zelf is? Kijk maar eens naar de mogelijkheden die we jullie bieden: misschien krijg je nog wel veel meer ideeën voor je eigen creatieve input! Het leuke van een kraft en karton uitnodiging is wat dat betreft juist de huisgemaakte uitstraling die de materialen aan de kaart geven. Alle ruimte dus om jullie persoonlijke ideeën en eigen stijl de ruimte te geven!

We zijn er voor jullie

Als je eenmaal hebt besloten welke kaart je het leukste vindt, begint vaak pas het proces van ontwerpen en nadenken over de uiteindelijke vormgeving, zeker als je er zelf mee aan de slag wilt gaan. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een begin te maken, of dat je moeite hebt met kiezen tussen alle mogelijkheden. Daarom staan we online voor je klaar. Via de ingebouwde chatfunctie kun je direct contact opnemen met één van onze medewerkers, die je graag adviseert of een stuk met je meedenkt over jullie eigen perfecte huwelijkskaart.