Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Stijlvolle trouwkaarten voor trouwen met stijl

Trouwen doe je in stijl. Het liefst helemaal in jullie eigen stijl als aanstaand bruidspaar natuurlijk, dus waar begin je dan? Juist: bij de collectie stijlvolle trouwkaarten van BlijKaartje! Hier vind je trouwkaarten met stijlvol design, precies afgestemd op de aankleding van jullie trouwdag.

Onze collectie stijlvolle trouwkaarten:

Scroll for more

Sierlijke letters en de gouden gloed van een bijzondere dag

Er zijn van die momenten in je leven waarop je best een klein beetje uit mag pakken, en natuurlijk is je trouwdag zo'n bijzondere mijlpaal. Als jullie elkaar straks het jawoord gaan geven, dan willen jullie een herinnering neerzetten om nooit te vergeten. Logisch dat je dat in stijl doet, en dus ook logisch dat je kiest voor een stijlvolle huwelijksuitnodiging van BlijKaartje. Bij ons vind je alles om helemaal naar je eigen smaak voor de dag te komen met de meest elegante en stijlvolle trouwkaarten die een bruidspaar zich maar wensen kan. Sierlijk design, zwierige romantiek en dan nog een elegante persoonlijk touch erbij: zo zet je samen vast de toon voor een trouwdag waar nog lang over nagepraat zal worden.

Maak het echt stijlvol met je eigen ontwerp

Zoals je ziet hebben onze ontwerpers al een aardige collectie stijlvolle trouwuitnodigingen voor je bedacht. De verschillende designs geven je ruime keuze om een trouwkaart met stijl te vinden die het beste uitdrukt wie jullie zijn als bruidspaar. Toch dagen we je uit om samen met ons nog een stapje verder te gaan. Echt stijlvol wordt het namelijk pas als jullie je eigen touch geven aan de vormgeving van de kaart. We hebben een complete online design toolkit voor jullie klaarstaan, waarmee je alle details van je favoriete stijlvolle trouwuitnodiging tot in de puntjes zelf kunt inrichten. Schuif met die sierlijke letters, voeg een stijlvolle foto van jullie tweetjes toe, of draai de opzet van de trouwkaart om en creëer een one of a kind uitnodiging voor een extra stijlvolle geste.

We zijn er voor je

Als je verlegen zit om een klein beetje stijladvies voor je stijlvolle trouwkaarten, dan hoef je maar een kik te geven via onze online chat. Onze vormgevers helpen je met liefde een eindje op weg met je persoonlijke stijlvolle style statement. We houden pas op als jullie helemaal tevreden zijn, want bij BlijKaartje vinden we een beetje persoonlijke assistentie bij het ontwerpen van je trouwkaart wel zo stijlvol.