Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Typografische trouwkaarten voor een duidelijk jawoord

De aankondiging van jullie trouwdag: een boodschap waar je luid en duidelijk over wilt zijn. Jullie jawoord staat straks zwart op wit, dus eigenlijk is typografie - letterlijk - de kern van de zaak. Schrijf daarom vandaag nog 'JA!' met de typografische trouwkaarten van BlijKaartje!

Onze typografische trouwkaarten:

Scroll for more

Pretletters van BlijKaartje

Belettering is in modern design steeds meer de kern van de boodschap geworden. Wat je zegt en hoe je dat zegt zijn sterk met elkaar verbonden. Daarom is het niet verbazend dat BlijKaartje een flinke selectie typografische trouwkaarten voor jullie klaar heeft staan. Over zo'n huwelijksuitnodiging wil je gewoon geen misverstanden laten ontstaan. Begin daarom je voorpret met een mooi ontworpen kaart vol pretletters, gewoon hier in je eigen online ontwerpstudio van BlijKaartje!

Voor strakke stellen of krullerige koppels

Trouwen is ongekend populair, waardoor je steeds meer verschillende stijlen ziet waarin aankomende echtparen hun grote dag gestalte willen geven. Daarbij heeft het huwelijk iets traditioneels, maar is het toch ook een hele moderne manier geworden om elkaar eeuwige trouw te beloven. Dat komt goed uit, want met je persoonlijke typografische trouwkaarten kun je het zo modern of klassiek maken als je zelf leuk vindt. Sierlijke krullen voor een heerlijke romantische trouwkaart? Dat kan geregeld worden. Zijn jullie meer het stel voor een huwelijksuitnodiging met typografie die er spannend en strak uitziet? Ook dan vind je bij BlijKaartje wat je zoekt. Een korte wandeling langs onze voorbeelden zegt genoeg: met typografie kun je letterlijk alle kanten op!

Met eigen woorden

Hebben jullie al nagedacht over wat er precies op jullie trouwkaart moet komen te staan? Dan ben je klaar om aan de slag te gaan en je eigen twist te geven aan die ene unieke uitnodiging die jullie gaan maken. Je mag hier zo veel persoonlijke invloed in leggen als je wilt. Onze online toolkit geeft je de touwtjes stevig in handen, zeker als het om typografische kaarten gaat. Lay-out, lettertypes, vlakindeling, kleuren: jij zit aan de knoppen met de BlijKaartje ontwerpmodule. Heb je wat professionele ondersteuning nodig? Of willen jullie dat er even een ervaren ontwerper mee kijkt naar jullie plannen? Wij staan te trappelen om het allemaal nog net even mooier te maken. Aarzel daarom niet om via onze chatfunctie je vragen te stellen. Ons grafische hart klopt voor elk bruidspaar, dus samen maken we jullie typografische trouwkaarten tot in de kleinste details af, totdat jullie honderd procent tevreden jullie bruiloftsuitnodigingen de deur uit kunnen sturen!