Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Schilder de contouren van de liefde met watercolor-trouwkaarten

Niets zo schilderachtig als een kersvers huwelijk, vinden we bij BlijKaartje. Geef daarom nu je jawoord aan deze  collectie watercolor-trouwkaarten en zet meteen de juiste toon. Onze online tools en een toegewijd team van ontwerpers staan voor jullie klaar.

Onze watercolor-trouwkaarten:

Scroll for more

Ontwerp met de romantiek van een penseelstreek

Als je gaat trouwen, dan doe je dat op je eigen manier, precies zoals dat past bij jullie als koppel. Des te leuker natuurlijk als je dan een trouwkaart stuurt die net zo mooi aansluit bij wie jullie zijn. Het zou zomaar kunnen dat onze watercolor-huwelijksuitnodigingen dan precies de toon zetten die jullie zoeken. De losse, zwierige stijl van aquareltechnieken en de romantische touch van een penseelstreek zijn sterke stijlelementen. Daarmee bouw je gemakkelijk een ontwerp op waarmee je jullie liefde voor elkaar op een prachtige manier gestalte kunt geven. Heel persoonlijk natuurlijk, want BlijKaartje gelooft dat op iedereen een perfecte match ligt te wachten... ook als het om trouwkaarten gaat!

Watercolor-trouwkaarten om in een lijstje te doen

Nu jullie gaan trouwen komt er van alles op je af. Geloof ons: we weten wat je doormaakt. BlijKaartje neemt je daarom graag een beetje zorgen uit handen. Ontwerpen zit ons in het bloed, en wij doen niets liever dan jullie helpen om de mooiste huwelijkskaarten te maken die we samen kunnen bedenken. Als de uitnodigingen straks in de bus vallen, willen we dat iedereen meteen aanvoelt dat dit een gouden dag gaat worden. Daarom zet je meteen de goede sfeer neer als je hier online en betaalbaar precies de goede watercolor-trouwkaart weet te creëren. Met onze chatfunctie staat er altijd een designer klaar om je te assisteren. We bieden je alle tools en opties om zelf je complete uitnodigingen op te bouwen, maar het werkt net even lekkerder als je weet dat er een BlijKaartje professional meehelpt wanneer jullie dat willen.

Creëer jullie eigen kaart met impact

Onze watercolor-huwelijkskaarten zijn nog maar één van de vele mogelijkheden die ons enorme aanbod je biedt. Hier vind je niet alleen romantische trouwkaarten, maar ook moderne kaarten, strakke uitnodigingen en nog veel meer. Van basic tot botanisch, van typografisch tot arts and crafts, en nog veel meer moois: wij hebben het in huis. Voor ieder uniek koppel is BlijKaartje de ideale plek om precies die ene stijl en dat ene thema te vinden waarmee jullie je eigen onvergetelijke huwelijkskaarten met impact versturen!