Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Jarig zijn is een feestje met onze uitnodigingen voor je verjaardag

Er zijn genoeg mensen die nerveus worden van de gedachte om weer een jaartje ouder te worden. Wij vinden juist dat elk jaartje erbij reden genoeg is voor een feestje. Zorg daarom voor een zaal of café vol visite met een unieke BlijKaartje uitnodiging voor je verjaardag. Je past in elke kaart eenvoudig zelf je leeftijd aan! Vraag een gratis drukproef van de uitnodiging aan met de code: drukproef-1302.

Onze collectie uitnodigingen verjaardag:

Scroll for more

Hoe uitnodigend wil je het hebben?

Je verjaardag is een mooi moment voor grote gebaren, dus waarom zou je er niet meteen een uitnodigend gebaar van maken? Onze collectie verjaardagsuitnodigingen is van zichzelf al bijna reden voor een feestje, dus laat de voorpret maar vast beginnen en zorg ervoor dat de taart straks niet aan te slepen is. Het heeft toch echt iets speciaals om een echte uitnodiging voor een verjaardag in je brievenbus te krijgen? Reken maar dat jouw feest een knaller gaat worden met de unieke ontwerpen die we voor je klaar hebben liggen!

Eerlijk zijn over je leeftijd

We kennen het allemaal: mensen die geheimzinnig doen over hun leeftijd. Dat is toch nergens voor nodig? Je moet hard werken om er weer een jaartje bij te verdienen, dus wij vinden juist dat je daar duidelijk over mag zijn op de uitnodiging voor je verjaardag. Of je nu 25, 60, of 100 jaar wordt, een mijlpaal is het in elk geval, dus onze ontwerpen voor verjaardagsuitnodigingen winden er geen doekjes om. Hoeven je gasten straks in elk geval niet op een subtiele manier te proberen om erachter te komen hoe jong je bent geworden...

Oud genoeg om je eigen kaart te ontwerpen

Nu je weer een extra kaarsje op je verjaardagstaart mag zetten, vinden wij dat je oud genoeg bent om zelf een uitnodiging voor je verjaardag te ontwerpen. Nou ja, we gooien je niet zomaar in het diepe, maar we geven je graag de kans om jouw eigen draai aan jouw eigen verjaardag te geven. Daarom vind je in onze webshop alles dat je nodig hebt om iets heel persoonlijks te maken van je verjaardagsuitnodiging. Een leuke foto van jezelf met een feestmuts op? Dat kan met gemak. Misschien wil je er een oude babyfoto bij? Ook een goed idee. Je eigen tekst kan ook, want alle elementen van onze toch al unieke ontwerpen kun je helemaal aanpassen naar je eigen wens. We zullen er zelfs niets van zeggen als je je leeftijd in het allerkleinste lettertype onder in de hoek wilt plaatsen, want bij de uitnodigingen voor je eigen verjaardag geldt: het is jouw feestje!