Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Verhuiskaart met foto

Jouw verhuizing aankondigen met een foto van jezelf met een kwast is je hand of een foto van jouw nieuwe huis op de verhuiskaart? BlijKaartje heeft een mooie collectie verhuiskaarten met foto waar je gemakkelijk een eigen foto aan kunt toevoegen.

Onze collectie foto verhuiskaarten:

Scroll for more

Waarom geen persoonlijke verhuiskaart met foto?

BlijKaartje houdt ervan om jou te helpen aan een unieke en persoonlijke kaart, voor elk moment en iedere gebeurtenis. Onze verhuiskaarten met jouw foto verwerkt in het design geven je een mooie kans om even de aandacht te grijpen voor een belangrijke melding: het adres van je nieuwe droomhuisje, maar dan meteen met een foto erop, voor alle duidelijkheid.

Standaard verhuiskaarten zijn er al genoeg

De meeste verhuiskaarten die je in de winkel vindt zijn wat ons betreft niet echt een wervelende bron van inspiratie en creatief design. Het lijkt wel alsof je bij een verhuizing geen moeite hoeft te doen om een leuk kaartje te sturen, zoals je dat met een verjaardagskaart of bijvoorbeeld een trouwkaart wel zou doen. Hartstikke zonde natuurlijk! Als je verhuiskaart niet mooi, leuk en opvallend is eindigt hij al snel bij het oud papier – en dan onthoudt niemand je nieuwe adres... Onze verhuiskaarten met foto geven je de kans om niet alleen positief op te vallen in de brievenbus, maar ook meteen een duidelijk beeld te geven van je nieuwe stekkie. Persoonlijk, beeldend en leuk om te krijgen: zo maak je het verschil met een verhuiskaart met je eigen foto prominent voorop.

Is het geen plaatje? Je eigen foto met gemak verwerkt in je foto verhuiskaart

Je creativiteit lekker laten stromen is een peulenschilletje in de webshop van BlijKaartje, dus ook als je een ontwerp wilt met je eigen foto op je verhuiskaarten. We hebben een online designer toolkit waarmee je niet alleen heel gemakkelijk foto’s van je huis uploadt, maar nog veel meer elementen van je kaart extra persoonlijk kunt maken. Wacht dacht je van je eigen verhuisboodschap bijvoorbeeld, of een verhuiskaart in de kleuren van je nieuwe stulpje? Allemaal mogelijk en nooit moeilijk op onze site! Heb je toch een beetje ondersteuning nodig? Ook dat is geen probleem, want met de ingebouwde chatfunctie heb je meteen een ontwerper bij de hand die een stukje met je meedenkt. Het moeilijkste is eigenlijk om je leukste foto uit te kiezen, dus als je dat nou vast eventjes doet, dan is je foto verhuiskaart zo gefikst en verzonden voordat je een halve verhuisdoos kunt inpakken!