Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Merry Business! Zakelijke kerstkaarten met foto

Hoe zakelijk je als ondernemer ook bent, of moet zijn, de periode rond de kerstdagen is toch elk jaar een moment voor een persoonlijk gebaar. De ontwerpers van BlijKaartje begrijpen the Business of Christmas maar al te goed. Maak het persoonlijk met een zakelijke kerstkaart met een foto van het team, een succesvol moment dit jaar.

Alle zakelijke kerstkaarten met foto:

Scroll for more

Die essentiële persoonlijke touch

Een zakelijke kerstkaart met foto is een prima manier om te laten merken dat je niet alleen aan nettoresultaten denkt, maar begrijpt dat juist warme relaties en echt menselijk contact de basis vormen voor alle vormen van zakendoen. Onze designs geven je dan ook alle ruimte om je bedrijf van zijn meest menselijke kant te laten zien. Natuurlijk kun je daarbij mikken op een zakelijke kerstkaart met een foto van je bedrijfspand, maar is altijd iets te bedenken waarmee je een speelse knipoog uitdeelt in deze periode, waarin menselijk contact even zwaarder weegt dan een zakelijk contract. Misschien is het een goed idee om een winterse fotosessie in te lassen, zodat je op een compleet eigen manier kunt laten zien dat jullie aandacht geven aan het verspreiden van de kerstgedachte? Is er sneeuw voorspeld in de aanloop naar de Kerst? Hou die camera in de aanslag voor een winterse foto op je zakelijke kerstkaarten!

Helemaal ingekleed met je eigen logo en huisstijl

Zodra je de perfecte foto hebt gevonden of geschoten kan het echte werk beginnen. BlijKaartje heeft namelijk niet alleen topdesign voor wie de ideale zakelijke kerstkaart met foto zoekt, maar ook een waaier aan opties om die kaart met je bedrijf te matchen. Onze online designer toolkit geeft je de touwtjes in handen, dus pak je huisstijl en je bedrijfslogo er maar bij. Een vleugje huisgemaakt ontwerp integreren in een professionele kerstkaart was nog nooit zo eenvoudig – en zeker nooit zo leuk! Natuurlijk staan we paraat om bij te springen als je twijfelt over je ontwerp. Je vindt ons via de chatfunctie op de site. We houden van zelfstandig ondernemende mensen, maar we begrijpen dat we je met een duwtje in de juiste richting net even dichter bij die perfecte zakelijke kerstkaart met foto kunnen brengen, dus aarzel niet om ons een seintje te geven. Bij ons is het ontwerpen van een persoonlijke zakelijke kerstkaart eigenlijk net als ondernemen: the sky is the limit, zolang je maar weet wat je doet. Investeer een klein beetje tijd en energie in een foto op je zakelijke kerstkaarten, want met die persoonlijke touch wens je al je contacten Merry Business!