Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Hippe zakelijke kerstkaarten voor jouw bedrijf

Is een echte kerstkaart versturen naar jouw klantenkring nog wel van deze tijd? Zeker wel! En helemaal wanneer je als eigentijds bedrijf geen standaard kerstkaart, maar een hippe kerstwens in je eigen bedrijfsstijl verstuurt. Hieronder staan hippe kaarten welke wij graag voor je aanpassen en opmaken. Natuurlijk kun je er ook zelf mee aan de slag gaan. 

Alle hippe zakelijke kerstkaarten:

Scroll for more

Een hippe kerstkaart voor het flitsende zakenleven

In de zakelijke wereld is je imago een belangrijke factor. We begrijpen het daarom best als je kerstkaarten associeert met oubollige plaatjes van engeltjes en winterse tafereeltjes. Sterker nog: we weten precies wat je bedoelt als je niet geïnteresseerd bent in standaard suffe kaarten. Juist daarom hebben onze ontwerpers hard gewerkt aan een collectie hippe zakelijke kerstkaarten, waarmee je een warm en menselijk gebaar aankleedt met een strak stukje design. Zo maak je de perfecte indruk op al je zakelijke contacten om het jaar in stijl mee af te sluiten!

Met een goed gevoel het nieuwe jaar in

De hippe zakelijke kerstkaarten van BlijKaartje maken het eenvoudig om met een goed gevoel het nieuwe jaar in te gaan. Je mag ervan uit gaan dat alle ondernemers om je heen net als jij snakken naar een beetje rust en wat tijd om met de familie door te brengen. Dan is het dus niet alleen leuk, maar ook zakelijk slim om daar even bij stil te staan. Hoe je dat doet? Door een attent en persoonlijk kaartje met je eigen kerstwens te sturen dus! Jij bent een dynamisch en ondernemend mens, dus een suffe standaard kaart is niets voor jou? Mooi zo! Onze hippe zakelijke kerstkaarten zijn precies wat je zoekt. Kerstkaarten speciaal voor ondernemers en bedrijven, maar dan met die cruciale menselijke toon, die vind je hier in overvloed.

Zelfstandig ondernemen, zelfstandig ontwerpen

Soms is delegeren pure noodzaak. Dat hoeven we je niet uit te leggen. Intussen is het wel zaak om zelf te doen wat je persoonlijk kunt managen; zeker als het ook nog om leuke activiteiten gaat. Dat is de reden waarom je onze designs voor hippe zakelijke kerstkaarten naar hartenlust zelf kunt aanpassen aan de unieke stijl van jouw bedrijf. Of je nu subtiel je bedrijfslogo in de opzet wilt verwerken, een kerstwens wilt afstemmen op je motto, of een foto van je hele personeelsbestand in kerstmanoutfit op je kaart wilt zetten, bij ons kan het allemaal. Onze speciale designers toolkit staat voor je klaar, dus neem het heft in handen en maak er iets ultiem persoonlijks van! We helpen je natuurlijk als het nodig is, dus neem contact op via de chatfunctie als je wilt, maar als zelfstandig ondernemer kom je vast een heel eind op eigen kracht. Des te trotser sluit je straks je boekjaar af met een stapel bijna helemaal zelfontworpen hippe zakelijke kerstkaarten onder je arm!