Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Zakelijke kerstkaart met logo

De kerstperiode is bij uitstek een tijd waarin we laten zien wat belangrijk is, bijvoorbeeld via een kerstkaart met logo. We maken er een punt van om het waardevolle te benadrukken, en daarom maken we rond de kerstdagen een gebaar naar onze gewaardeerde contacten, relaties en vrienden om ze te laten weten dat ze ertoe doen. Steeds meer ondernemers onderkennen het belang van zaken doen vanuit het hart, als aanvulling op het gezonde verstand.

Alle zakelijke kerstkaarten met logo:

Scroll for more

Wij wensen je slimme kerstdagen!

Met een kerstkaart met logo kies je voor een mooie balans tussen professionaliteit en een vriendschappelijke geste. Onze kerstkaarten geven je bovendien de gelegenheid om je bedrijf op een positieve en attente manier onder de aandacht te brengen bij relaties die je misschien een tijdje niet hebt gesproken. Met een oprecht gebaar zoals een exclusieve kerstwens, gekoppeld aan het logo van je bedrijf, bouw je op een ongedwongen manier aan je imago bij alle contacten uit je agenda. Zo houd je door middel van een kerstkaart een warm en persoonlijk, terwijl er onbedoeld toch een aantrekkende commerciële werking van uit gaat. Je wenst je relaties het allerbeste voor het nieuwe jaar en met het zelfde gebaar vier je straks een slimme kerst, met een veelbelovend nieuw jaar in het vooruitzicht!

Een prachtige kerstkaart met logo

Een logo kerstkaart kan natuurlijk zo uitgebreid of ingewikkeld zijn als je zelf wenselijk vindt. Wat je wensen ook precies mogen zijn, op Blijkaartje.nl zijn in ieder geval alle middelen aanwezig om je logo kerstkaart precies zo te ontwerpen als je graag zou willen. Uiteraard wil je het logo prominent op de kerstkaart laten prijken, maar de boodschap die  je in je kerstwens wilt verpakken mag natuurlijk ook niet ontbreken. Aan beeldmateriaal en verschillende sferen en stijlen is in ieder geval geen gebrek, want ons team van professionele ontwerpers is continu in de weer om ons assortiment uit te breiden en actueel te houden. Kijk gerust rond tussen onze collecties om inspiratie op te doen, maar aarzel vooral niet om geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen je via onze online chatfunctie live te woord staan, maar natuurlijk mag je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. Onze medewerkers helpen je graag om ervoor te zorgen dat je zakelijke kerstkaart straks in het middelpunt van de belangstelling staat!