Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Zakelijke kerstkaart met logo

De kerstperiode is bij uitstek een tijd waarin we laten zien wat belangrijk is, bijvoorbeeld via een kerstkaart met logo. We maken er een punt van om het waardevolle te benadrukken, en daarom maken we rond de kerstdagen een gebaar naar onze gewaardeerde contacten, relaties en vrienden om ze te laten weten dat ze ertoe doen. Steeds meer ondernemers onderkennen het belang van zaken doen vanuit het hart, als aanvulling op het gezonde verstand.

Laat daarom deze kerstperiode zien dat u niet alleen hart voor de zaak heeft, maar ook hart voor de relaties waar uw onderneming op gebaseerd is, door op Blijkaartje.nl te kiezen voor de meest sprekende kerstkaart met uw eigen logo. Zo geeft u op een persoonlijke manier aan dat u ook in het komende jaar met de beste wensen en de beste bedoelingen samen verder wilt!

Onze collectie kerstkaarten met logo:

 

Scroll for more

Wij wensen u slimme kerstdagen!

Met een kerstkaart met logo kiest u voor een mooie balans tussen professionaliteit en een vriendschappelijke geste. Onze kerstkaarten geven u bovendien de gelegenheid om uw onderneming op een positieve en attente manier onder de aandacht te brengen bij relaties die u misschien een tijdje niet heeft gesproken. Met een oprecht gebaar zoals een exclusieve kerstwens, gekoppeld aan het logo van uw bedrijf, bouwt u op een ongedwongen manier aan uw imago bij alle contacten uit uw agenda. Zo houdt u door middel van onze kerstkaarten met logo uw contacten warm en persoonlijk, terwijl er onbedoeld toch een aantrekkende commerciële werking van uit gaat. U wenst uw relaties het allerbeste voor het nieuwe jaar en met het zelfde gebaar viert u straks een slimme kerst, met een veelbelovend nieuw jaar in het vooruitzicht!

Een prachtige kerstkaart met logo

Een logo kerstkaart kan natuurlijk zo uitgebreid of ingewikkeld zijn als u zelf wenselijk vindt. Wat uw wensen ook precies mogen zijn, op Blijkaartje.nl zijn in ieder geval alle middelen aanwezig om uw logo kerstkaart precies zo te ontwerpen als u graag zou willen. Uiteraard wilt u uw logo prominent op de kerstkaart laten prijken, maar de boodschap die u in uw kerstwens wilt verpakken mag natuurlijk ook niet ontbreken. Aan beeldmateriaal en verschillende sferen en stijlen is in ieder geval geen gebrek, want ons team van professionele ontwerpers is continu in de weer om ons assortiment uit te breiden en actueel te houden. Kijkt u gerust rond tussen onze collecties om inspiratie op te doen, maar aarzel vooral niet om geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen u via onze online chatfunctie live te woord staan, maar natuurlijk mag u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen als u dat wilt. Onze medewerkers helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw kerstkaart met logo straks in het middelpunt van de belangstelling staat!

Het beste idee voor de beste wensen

Nu de feestdagen snel dichterbij komen is het tijd om uw beste wensen vorm te geven. Op Blijkaartje.nl vindt u daarom alles dat u nodig heeft om uw beste ideeën gestalte te geven op uw unieke logo kerstkaarten. Ons team staat voor u klaar, dus laat u ons vooral weten waarmee we u van dienst kunnen zijn om dit jaar af te sluiten met een mooi persoonlijk gebaar naar al uw dierbare relaties!