Ik zoek een kaart voor
Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Adoptiekaartjes voor een warm welkom

Met onze adoptiekaartjes zorg je voor een warm welkom aan jullie adoptiekindje. Alle adoptiekaartjes zijn door het creatieve team van BlijKaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Daardoor is elk adoptiekaartje uniek.  

Alle adoptiekaartjes:

Scroll for more

Een warm welkom

Als jullie binnenkort jullie kind mogen verwelkomen, brengt dat grote verwachtingen en heftige gevoelens met zich mee, net als bij een traditionele zwangerschap. Zo'n grote gebeurtenis in je leven mag niet ongemerkt voorbij gaan, en dus helpen onze ontwerpers jullie heel graag een handje door middel van de schattige, lieve en unieke kaartjes die we voor jullie hebben bedacht. Kijk rustig rond of er één tussen zit die past bij jullie. Met een vrolijke en pakkende adoptiekaart laat je aan iedereen om je heen zien dat jullie in blijde verwachting zijn van een spectaculaire gebeurtenis, en de blijdschap die daarbij speelt wil je natuurlijk delen met de mensen die ertoe doen!

De touwtjes in eigen handen

Nu je in zo'n turbulente periode zit, valt er natuurlijk van alles te regelen en zijn er een heleboel dingen waar je goed over na moet denken. Dan kan het fijn zijn om te weten dat je voor het maken van je eigen adoptiekaartje de touwtjes in elk geval stevig in eigen handen kunt houden. Op de site van Blijkaartje.nl vind je een selectie speciaal ontworpen kaarten, dus als je er eentje tussen ziet die helemaal bij jullie situatie past, dan ben je lekker snel klaar om het goede nieuws te gaan verspreiden.  Toch kunnen we ons ook prima voorstellen dat je aan deze unieke gebeurtenis een eigen unieke invulling wilt geven. Dan ben je bij ons precies aan het juiste adres!

Zelf je eigen adoptiekaartjes ontwerpen

Op Blijkaartje.nl vind je alles dat je nodig hebt om zelf in de ontwerpersstoel te gaan zitten, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw adoptiekaartje er precies uit zal gaan zien. Zo maak je eenvoudig een adoptiekaart met eigen foto van je kindje. We helpen je heel graag via de support mogelijkheden die onze site biedt, dus laat het ons vooral weten als je vragen hebt. Misschien lukt het je ook wel gewoon zelf, want we hebben alle tools in handen om je kaartje totaal uniek en persoonlijk te maken. Zelfs als je vanaf een blanco kaart wilt beginnen helpen we je door het hele proces heen zodra je dat wilt. Maak daarom op Blijkaartje.nl een feestelijke start met deze geweldige gebeurtenis in je leven en stuur iedereen die het weten mag een adoptiekaartje dat helemaal bij jou past, net zoals je gezinnetje dat straks gaat zijn!