home > Kondig de geboorte van je kindje aan met een geboortebord | Blijkaartje

Geboortebord voor in de tuin


  • Is je kindje geboren en ga je de geboortekaartjes bestellen? Dan kun je direct een geboortebord voor in de tuin meebestellen, op basis van de voorzijde van het geboortekaartje. Wanneer je de bestelling voor de kaartjes klaar hebt en toevoegt aan het winkelmandje, kom je direct in het keuze menu om deze geboorteversiering mee te bestellen. Je kunt vervolgens kiezen om het geboortebord nog te bewerken of zonder bewerking te bestellen. Wil je alvast een geboortebord bestellen voordat je kindje geboren is? Dat kan ook, stuur ons dan een mailtje met je wensen en wij zetten het geboortebord klaar in je account. Ook is het mogelijk om één van onze ontwerpen te personaliseren en te bestellen. Het is niet mogelijk om de tuinborden met folie te bedrukken.
  • De geboorteborden zijn te bestellen in twee formaten: 70x70 en 40x60. De weerbestendige geboorteborden worden gedrukt op 5 mm dik forex materiaal. Dit is een hard, stevig en toch licht geschuimd PVC met een lichte structuur. Dankzij de harde en stralend witte toplaag komt de print optimaal tot zijn recht.
  • Het geboortebord voor in de tuin met formaat 70 x 70 kost €37,95 en het geboortebord met formaat 40 x 60 kost €32,95. De levertijd van de geboorteborden is 2 - 3 werkdagen.
  • Je bevestigt het bord makkelijk op een houten paal. Bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd, je dient dus zelf te zorgen voor schroeven, houten paal en een boor.
Filters
0 items
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters
Wis alle filters
Voor een