Retourneren van je bestelling bij Blijkaartje

retourneren van je bestelling

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via één van onze medewerkers, per telefoon of email. Je ontvangt van onze klantenservice een antwoordnummer waarnaar je het pakketje kosteloos kunt terug sturen. Voeg aan het pakketje een brief toe met daarop het ordernummer (begint met BK), je naam en email adres waarop jouw account staat geregistreerd. Wij streven ernaar om het geretourneerde artikel binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken. Je kunt het artikel alleen terugsturen als het artikel compleet is en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. gepersonaliseerde kaarten en gepersonaliseerde producten.

Retour- en teruggavebeleid gepersonaliseerde producten
De zichttermijn (herroepingsrecht) voor koop op afstand is op de gepersonaliseerde producten, zoals o.a. gepersonaliseerde kaarten en andere gepersonaliseerde producten, niet van toepassing. Aangezien het om een op maat gemaakt, overeenkomstig jouw specificaties aangepast, specifiek product gaat. Daarom is onze tip altijd om vooraf een drukproef te bestellen voordat je een grote order plaatst.

Klacht afhandeling
Wij verwerken jouw bestelling met de grootste zorg. Maar mocht er onverhoopt toch wat zijn met jouw bestelling, verzoeken wij jou om dit zo snel mogelijk via info@blijkaartje.nl onder vermelding van SPOED KLACHT aan ons te melden. Zo kunnen wij indien nodig direct handelen en kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij streven er in ieder geval naar om jouw klacht binnen 1 werkdag in behandeling te nemen.

Adresgegevens Blijkaartje
Blijkaartje Ontwerpstudio
Kotterstraat 16-A
8102 HZ Raalte
Telefoonnummer: 0572-354724
E-mail: info@blijkaartje.nl
KvK 08200467
BTW nr.: NL819971017B01
ABN AMRO 51.65.04.231
IBAN: NL91ABNA0516504231
BIC: ABNANL2A