Over ons, het team van Blijkaartje

Over ons het team van blijkaartje

Voor alle blije momenten zoals een geboorte, huwelijk, verhuizing of adoptie wil je natuurlijk de allermooiste kaart. Dan is het een fijn idee dat het ontwerpteam van Blijkaartje voor jou klaar staat. Wij vinden het belangrijk dat jij helemaal blij wordt van jouw kaartje en onze dienstverlening. Dat is ook de reden dat wij persoonlijk contact aanmoedigen en jou gratis en vrijblijvend helpen met de opmaak van een kaart.

trots op dit team

Al meer dan 15 jaar staat het team van Blijkaartje voor je klaar met advies en hulp voor jouw mooiste kaartjes. In onze digitale wereld proberen we jou zo persoonlijk mogelijk te helpen. Dat is ook de reden dat wij in onze e-mail handtekening een foto van onszelf toevoegen. Dat jij een beeld krijgt wie wij zijn en door wie je wordt geholpen. Maar aan de telefoon of chat is dat natuurlijk lastiger. Daarom stellen we ons team met heel veel plezier aan je voor.

Ons team:

info over Erna

Erna - Designer

Erna is Blijkaartje vanaf de eerste dag! Ze creëert nieuwe designs en is dé specialist in het ontwerpen van de unieke silhouetten op onze geboortekaartjes. Ze heeft haar eigen stijl en bruist van nieuwe ideeën, waarin ze het team graag meeneemt.

info over Inge

Inge - Webmaster

Samen met Erna eigenaresse van Blijkaartje. Beheert, analyseert en houdt toezicht op de website in de ruimste zin van het woord. Van bezoekersaantallen, klantbeleving en traffic genereren tot het in kaart brengen van potentie van design en producten.

info over Anique

Anique - Coördinator

Het aanspreekpunt voor het hele team. Denkt graag in oplossingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Voor de collega’s, maar ook voor jou als klant. Ook is Anique onze huisfotograaf voor mooie teamfoto’s en product fotografie.

info over Danique

Danique - Designer

Vormgever met een eigen creatieve stijl en tekent unieke illustraties. Ze is op de hoogte van de nieuwste trends en vertaalt dit graag door in de mooiste designs. Daarnaast worden de posts op social media en de afbeeldingen op onze website door Danique gecreëerd.

info over Inge

Inge - Designer

Inge creëert nieuwe designs en gaat graag helemaal los op de trouwontwerpen. Ook bewaakt ze de huisstijl van Blijkaartje. Onze flyers, magazines en de leuke extra’s in de verpakking van de drukproeven, worden door haar vormgegeven.

info over Milena

Milena - Social Specialist

Via onze social media kanalen houdt Milena je op de hoogte van onze nieuwste ontwerpen en leuke acties. Vragen via social media beantwoord zij. Ook houdt ze zich bezig met emailmarketing en zorgt ze ervoor dat alle ontwerpen vindbaar zijn op de site.

info over Madelon

Madelon - Online marketeer

Madelon houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van het stukje online vindbaarheid en het schrijven van creatieve content voor o.a. onze webpagina’s, blogs en social media berichten.

info over Monique

Monique - Marketing

Onze marketingactiviteiten, o.a. het uitzetten en onderhouden van samenwerkingen en het regelen van beurzen, worden door Monique geregeld. Daarnaast is ze voor de zakelijke klant het aanspreekpunt.

info over Femke

Femke - Customer Service

Als je contact met ons opneemt per telefoon, chat of mail, is de kans groot dat je geholpen wordt door Femke. Ze helpt je graag met al je vragen over je ontwerp of bestelling.

info over Susanne

Susanne - Customer Service

Susanne werkt samen met Femke op de customer service. De kans is groot dat je haar aan de telefoon spreekt, met haar chat of mailt over alle vragen die over jouw ontwerp gaan!

info over Stephanie

Stephanie - Shopsupport

Nieuwe designs worden door Stephanie online gezet. Daarnaast zorgt zij ervoor dat jij met onze nieuwste ontwerpen wordt geïnspireerd op onze Pinterest pagina.

info over Charlotte

Charlotte - Administratie

Charlotte zorgt ervoor dat de administratie soepeltjes en zorgvuldig verloopt, van facturering tot creditering.