home > Over ons, het team van Blijkaartje

Over ons het team van blijkaartje

Voor alle blije momenten als een geboorte, adoptie of huwelijk wil je natuurlijk de allermooiste kaart. Dan is het een fijn idee dat het ontwerpteam van Blijkaartje voor jou klaar staat. Wij vinden het belangrijk dat jij helemaal blij wordt van jouw kaartje en onze dienstverlening. Dat is ook de reden dat wij persoonlijk contact aanmoedigen en jou gratis en vrijblijvend helpen met de opmaak van een kaart.

trots op dit team

Al meer dan 12 jaar staat het team van Blijkaartje voor je klaar met advies en hulp voor jouw mooiste kaartjes. In onze digitale wereld proberen we jou zo persoonlijk mogelijk te helpen. Dat is ook de reden dat wij in onze e-mail handtekening een foto van onszelf toevoegen. Dat jij een beeld krijgt wie wij zijn en door wie je wordt geholpen. Maar aan de telefoon of chat is dat natuurlijk lastiger. Daarom stellen we ons team met heel veel plezier aan je voor.

 

Inge van BlijkaartjeInge
Erna van BlijkaartjeErna
Monique van BlijkaartjeMonique
Danique van BlijkaartjeDanique
Inge D van BlijkaartjeInge
Moinique VR van BlijkaartjeMonique
Anique van BlijkaartjeAnique
Milena van BlijkaartjeMilena
Charlotte van BlijkaartjeCharlotte
Femke van BlijkaartjeFemke
Marieke van BlijkaartjeMarieke

 

Specialist in kaartjes sinds 2007

Blijkaartje maakt sinds 2007 geboortekaartjes. Al snel volgden ook de trouwkaarten en was de basis voor onze online kaarten formule gelegd. Geen standaard kaartencollecties, maar een ruim en gevarieerd aanbod kaarten voor elke blije gebeurtenis. Naast scherpe prijzen en een uitgebreide collectie, gaan we voor originele ontwerpen, een hele goede drukkwaliteit, snelle verzending en de beste service. Begin 2013 lieten wij als één van de eerste spelers op deze markt een unieke online kaartenmaker ontwikkelen waarmee je nog gemakkelijker zelf online je kaarten kon ontwerpen en personaliseren. In februari 2019 introduceerden we op onze website een compleet nieuwe en verbeterde versie van deze online kaartenmaker.

Namens de eigenaresses van Blijkaartje,
Erna & Inge

Nieuwsgierig naar onze kaarten?

Geboortekaartjes
basic trouwkaart
uitnodigingskaarten

Kadootje voor jou! Wij helpen je gratis met het opmaken van je kaartje