Blog laatste trends trouwkaarten | Blijkaartje

Geschreven door Milena | 5 januari 2024 | Leestijd 2 minuten


De trouwkaarten trends van 2024

Trouwkaarten volgens de laatste trends van 2024. We hebben ze voor je gespot en hieronder verzameld in 4 verschillende trends!

Trend 'Mediterraans'

Dé trend van komend trouwseizoen is toch wel de mediterraanse stijl. Deze stijl past perfect bij een bruiloft in het buitenland zoals bijvoorbeeld Italië of Spanje. Naast trouwkaarten hebben we in deze trend ook een complete trouwhuisstijl welke we nog veel meer kunnen uitbreiden. Stuur ons gerust een berichtje!

trendy trouwkaarten mediterraans trendy trouwkaarten mediterraans

Trend 'Less is more'

Zoek je juist een rustig en basic ontwerp? Dan vind je vast dè kaart in deze trend. Trouwkaarten met witte of beige achtergronden met de initialen van jullie in zachte kleurtinten. Ook zie je in deze trend trouwkaarten met bijvoorbeeld een houten hartje. Hout is een natuurproduct en past daarom perfect bij deze trend!

trendy trouwkaarten less is more bevallingkaartje

Trend 'Floral'

Wie van bloemen houdt, kan zich in deze trend helemaal uitleven. In deze trend zie je bloemen en veel elementen uit de natuur. Van kleurrijke bloemetjes tot rustige droogbloemen in bruintinten... Je ziet het allemaal in deze vrolijke trend! Ook hebben wij superleuke pocketfold trouwkaarten in deze trend. Pas alles makkelijk zelf aan in onze online opmaaktool.

trendy trouwkaarten mediterraans bevallingkaartje

Trend 'in the picture'

Ben je op zoek waar een foto van jullie als stralend stel op gezet kan worden? Dan zit je in deze trend goed. Trouwkaarten in verschillende vormen en maten maar de foto van jullie staat centraal!

trendy trouwkaarten met foto's bevallingkaartje

Laatste trends in trouwkaarten voor 2024

Het ontwerpen en versturen van de trouwkaarten is één van de leukste stappen in de trouwvoorbereidingen. Maar je wil natuurlijk wel dat het kaartje gemaakt is met de laatste trends, zodat de gasten verrast gaan worden met een hippe trouwkaart. Wij hebben deze trends voor je op een rijtje gezet, lekker overzichtelijk. De keuze voor de trouwkaart wordt dan net iets makkelijker. Kiezen jullie voor een basic kaartje met foliebedrukking of juist een kaartje in een bloementhema? Naast onze trends zijn er natuurlijk nog veel meer keuzes voor dé trouwkaart die bij jullie past.

Nodig je geliefden uit op deze bijzondere dag

Het moment dat jullie je geliefden mogen uitnodigen is erg bijzonder. Samen met je partner (to be) hebben jullie besloten wie jullie gaan uitnodigen en dan kan het ontwerpen en bestellen van jullie trouwdrukwerk beginnen. Hoe leuk is het om save the date kaartjes, menukaarten, naamkaartjes en bedankkaartjes in dezelfde stijl en volgens de laatste trends te bestellen bij Blijkaartje? De trouwkaart blijft natuurlijk het belangrijkste! Elk jaar is het komen en gaan van bijzondere trends, daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt en de allerlaatste trends van 2024 voor je op een rijtje gezet.

Veel ontwerpplezier

Blijkaartje wenst je veel plezier met het ontwerpen van dé trouwkaart. We hopen dat we, door deze trends te laten zien, het iets makkelijker voor je hebben gemaakt. Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij willen graag met je meedenken in dé keuze voor de trouwkaart. Wij zijn dagelijks bereikbaar via mail, chat of de telefoon.

Op zoek naar een trendy trouwkaart?

Een trendy trouwkaart vind je bij zeker bij Blijkaartje. We volgen de laatste trends op de voet, waardoor we je steeds weer opnieuw de allermooiste, nieuwste designs voorschotelen die helemaal van nu zijn! Bekijk hieronder de verschillende categorieën, kies een trendy design, speel met de vele opties uit de editor en maak zo de perfecte aankondiging voor jullie grote dag.

trendy trouwkaart nieuwste
 
Nieuw
trendy trouwkaart hippe trouwkaarten
 
Hip
trendy trouwkaart pocketfold
 
Pocketfold
trendy trouwkaart basic trouwkaarten
 
Basic
trendy trouwkaart met insteek
 
Met insteek
trendy trouwkaart met foliedruk
 
Met foliedruk
trendy trouwkaart met bloemen
 
Bloemen
trendy trouwkaart ticket
 
Tickets
trendy trouwkaart zelf maken
 
Zelf maken
trendy trouwkaart met foto
 
Met foto
trend nieuwste trouwkaarten
 
Nieuw
trendy trouwkaart hippe trouwkaarten
 
Hip
trendy trouwkaart pocketfold
 
Pocketfold
trendy trouwkaart basic
 
Basic
trendy trouwkaart met insteek
 
Met insteek
trendy trouwkaart met foliedruk
 
Met foliedruk
 
Bloemen
trendy trouwkaart met bloemen
 
Zelf maken
trendy trouwkaart met foto
 
Met foto