Blog laatste trends trouwkaarten | Blijkaartje

Geschreven door Milena Bril | 5 januari 2024 | Leestijd 2 minuten


De trouwkaarten trends van 2024

Trouwkaarten volgens de laatste trends van 2024. We hebben ze voor je gespot en hieronder verzameld in 4 verschillende trends!

Trend 'Mediterraans'

Dé trend van komend trouwseizoen is toch wel de mediterraanse stijl. Deze stijl past perfect bij een bruiloft in het buitenland zoals bijvoorbeeld Italië of Spanje. Naast trouwkaarten hebben we in deze trend ook een complete trouwhuisstijl welke we nog veel meer kunnen uitbreiden. Stuur ons gerust een berichtje!

trendy trouwkaarten mediterraans

Trend 'Less is more'

Zoek je juist een rustig en basic ontwerp? Dan vind je vast dè kaart in deze trend. Trouwkaarten met witte of beige achtergronden met de initialen van jullie in zachte kleurtinten. Ook zie je in deze trend trouwkaarten met bijvoorbeeld een houten hartje. Hout is een natuurproduct en past daarom perfect bij deze trend!

trendy trouwkaarten less is more

Trend 'Floral'

Wie van bloemen houdt, kan zich in deze trend helemaal uitleven. In deze trend zie je bloemen en veel elementen uit de natuur. Van kleurrijke bloemetjes tot rustige droogbloemen in bruintinten... Je ziet het allemaal in deze vrolijke trend! Ook hebben wij superleuke pocketfold trouwkaarten in deze trend. Pas alles makkelijk zelf aan in onze online opmaaktool.

trendy trouwkaarten bloemen

Trend 'in the picture'

Ben je op zoek waar een foto van jullie als stralend stel op gezet kan worden? Dan zit je in deze trend goed. Trouwkaarten in verschillende vormen en maten maar de foto van jullie staat centraal!

trendy trouwkaarten met foto's