Blog laatste trends trouwkaarten | Blijkaartje

Geschreven door Milena Bril    |   20 april 2023   |   Leestijd 2 minuten


De trouwkaarten trends van 2023

Trouwkaarten volgens de laatste trends van 2023. We hebben ze voor je gespot en hieronder verzameld in 4 verschillende trends!

Trend 'Let's shine'

Wanneer je op zoek bent naar een luxe trouwkaart, zit je in deze trend goed. In deze trend zie je namelijk trouwkaarten met toevoeging van foliedruk. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig zijn en je hebt de keuze uit 6 verschillende foliedrukkleuren, namelijk: goud, zilver, koper, rosé, zwart en holografisch. Dit pas je heel makkelijk zelf aan in onze online editor.

trendy trouwkaarten foliedruk

Trend 'Less is more'

Zoek je juist een rustig en basic ontwerp? Dan vind je vast dè kaart in deze trend. Trouwkaarten met witte of beige achtergronden met de initialen van jullie in zachte kleurtinten. Ook zie je in deze trend trouwkaarten met bijvoorbeeld een houten hartje. Hout is een natuurproduct en past daarom perfect bij deze trend!

trendy trouwkaarten less is more

Trend 'Floral'

Wie van bloemen houdt, kan zich in deze trend helemaal uitleven. In deze trend zie je bloemen en veel elementen uit de natuur. Van kleurrijke bloemetjes tot rustige droogbloemen in bruintinten... Je ziet het allemaal in deze vrolijke trend! Ook hebben wij superleuke pocketfold trouwkaarten in deze trend. Pas alles makkelijk zelf aan in onze online opmaaktool.

trendy trouwkaarten bloemen

Trend 'in the picture'

Ben je op zoek waar een foto van jullie als stralend stel op gezet kan worden? Dan zit je in deze trend goed. Trouwkaarten in verschillende vormen en maten maar de foto van jullie staat centraal!

trendy trouwkaarten met foto's