Een zakelijke kaart professioneel laten opmaken? Dat is de service van Blijkaartje!
Informatie over hulp bij opmaak van je ontwerp

Zakelijke kaart gratis professioneel laten opmaken?

Laat je zakelijke kaart vakkundig opmaken door onze ontwerpstudio. Laat je logo of bedrijfskleuren in de kaart verwerken of gebruik een zakelijke slogan als basis. Het resultaat: een professioneel ogende kaart, passend bij jullie bedrijf.

De service van onze ontwerpstudio:

  • • Gratis hulp bij het ontwerpen van de kaart.
  • • Bedrijfskleuren toepassen op de kaart.
  • • Bedrijfslogo laten verwerken in de kaart.
  • • Gemakkelijk op factuur bestellen
  • • Direct verzenden met de verzendservice.

Hulp bij het ontwerpen

Ontwerpen is ons vak, dus laat ons je helpen bij het opmaken van de kaart. Soms is het al voldoende om de tekst passend in de kaart te zetten, een andere keer moeten de kleuren worden aangepast naar de kleuren passend bij de overige vormgeving en uitstraling van het bedrijf. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen: info@blijkaartje.nl

Logo verwerken in het ontwerp

Natuurlijk mag het bedrijfslogo niet ontbreken op de kaart. Wil je dat wij je logo op de kaart plaatsen? Geen probleem! Mail (info@blijkaartje.nl) ons je logo en wij verwerken deze in de kaart. Maar vraag gerust ook naar de andere mogelijkheden. Zo kunnen we de kleuren van het logo ook doorvoeren naar andere elementen of tekst op de kaart. En wordt de kaart nog persoonlijker.

Bestellen op factuur

Het is mogelijk om de kaarten op factuur te bestellen. Indien je graag op factuur wilt bestellen, mail (info@blijkaartje.nl) of bel (0572354724) je voordat je kaarten wilt bestellen met onze support afdeling. Jouw account wordt daarna gemachtigd om een bestelling op factuur te plaatsen. Je ontvangt na het plaatsen van de order de factuur per e-mail.

Direct verzenden naar de ontvangers

Moeten de kaarten snel worden geleverd? Of heb je geen tijd om zelf alle kaarten te vouwen, in de envelop te doen en te frankeren? Ga dan voor onze verzendservice! Wil je meer weten over deze unieke service, klik dan hier.

Vooraf een drukproef

Wij adviseren altijd om eerst een drukproef te bestellen voordat je een grote oplage gaat bestellen. Een drukproef is de beste manier om te checken of alles echt naar wens is. In de meeste gevallen is de eerste drukproef helemaal gratis. Is je oog gevallen op een kaart met foliebedrukking of op echt hout? Dan kun je de eerste drukproef met korting bestellen.

Factuur downloaden

Wanneer je de bestelling van de kaarten direct hebt betaald met ideal komt het factuur vrij in je account zodra de kaarten bij onze drukkerij verzonden worden. Dit is dus niet direct bij het afrekenen maar pas wanneer de kaarten verzonden zijn.

Laat je inspireren door één van onze collecties:

zakelijke kerstkaarten
zakelijk samen sterk kaart
bedankkaart zakelijk