home > Gratis drukproef van Blijkaartje

gratis drukproef van jouw kaart

We vinden het belangrijk dat je weet waar je voor kiest en helemaal BLIJ wordt van jou speciale kaartje. Daarom adviseren wij je om voorafgaand aan een grote oplage eerst een drukproef te bestellen. Zo kun je het papier en de kwaliteit van het drukwerk goed beoordelen. Kies je voor een ontwerp zonder foliedruk, dan ontvang je de eerste drukproef met de code gratisblijkaartje helemaal gratis van ons!

De actiecode voor een gratis drukproef is: gratisblijkaartje

Foliedruk drukproef bestellen

Heb je voor een kaartje met foliedruk gekozen, dan mag je ook gebruik maken van de speciale code (gratisdrukproef) en betaal je slechts € 1,50 voor je eerste drukproef.

voorbeelden van papiersoorten en enveloppen

Bij de eerste drukproef ontvang je een inspirerend magazine over alle mogelijkheden en service opties bij Blijkaartje. Ook ontvang je een proefsetje met de voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren. Heel gemakkelijk om zo de juiste keuze te maken!

Meer dan één drukproef bestellen

Wil je meer dan één drukproef bestellen? Geen probleem natuurlijk! Je betaalt dan de stukprijs per bestelde kaart. Goed om te weten is dat de stuksprijs van 1 kaart duurder is dan de stuksprijs van meerdere kaarten (dus bij de bestelling van een set kaarten). We werken namelijk met een staffel. Hoe meer kaarten je besteld, hoe goedkoper de stuksprijs. Wil je informatie over de prijzen van onze andere producten? Deze kun je vinden bij prijzen.