home > Drukproef van Blijkaartje

Tip: bestel een drukproef van jouw kaart

We vinden het belangrijk dat je weet waar je voor kiest en helemaal BLIJ wordt van jouw speciale kaartje. Daarom adviseren wij je om voorafgaand aan een grote oplage eerst een drukproef te bestellen. Zo kun je het papier en de kwaliteit van het drukwerk goed beoordelen. De eerste drukproef kun je voor een gereduceerd tarief bestellen, namelijk voor maar € 1,00. Gaat je voorkeur uit naar een kaartje met ronde hoeken dan betaal je € 1,25 of een kaartje waarvoor een bijzondere druktechniek nodig is (zoals foliebedrukking, kraftpapier, hout of dik karton), dan betaal je € 2,50 voor je eerste drukproef. Bij een eerste drukproef betaal je geen verzendkosten, bij een tweede en elke volgende proefdruk bestelling zijn de verzendkosten €1,95 en betaal je de losse kaartprijs voor de drukproef.

'Geweldige service en snelle levering' Hoera, 99% van onze klanten beveelt Blijkaartje aan!

voorbeelden van papiersoorten en enveloppen

Bij de eerste drukproef ontvang je een inspirerend magazine over alle mogelijkheden en service opties bij Blijkaartje. Ook ontvang je een proefsetje met de voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren. Heel handig om zo de juiste keuze te kunnen maken!

Meer dan één drukproef bestellen

Wil je meer dan één drukproef bestellen? Geen probleem natuurlijk! Je betaalt dan de stukprijs per bestelde kaart. Goed om te weten is dat de stuksprijs van 1 kaart duurder is dan de stuksprijs van meerdere kaarten (dus bij de bestelling van een set kaarten). We werken namelijk met een staffel. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs. Wil je informatie over de prijzen van onze andere producten? Deze kun je vinden bij prijzen.