Drukproef van Blijkaartje

Bestel gemakkelijk een drukproef van jouw kaartje

Drukproef Blijkaartje informatie

We vinden het belangrijk dat je weet waar je voor kiest en helemaal BLIJ wordt van jouw speciale kaartje. Daarom adviseren wij je om voorafgaand aan een grote oplage eerst een drukproef te bestellen. Zo kun je het papier, de kleuren en de kwaliteit van het drukwerk goed beoordelen.

Jouw eerste drukproef bestel je al vanaf € 1,-

De eerste drukproef kun je voor een gereduceerd tarief bestellen, namelijk voor maar € 1,00. Gaat je voorkeur uit naar een kaartje waarvoor een bijzondere druktechniek nodig is (zoals foliebedrukking, hoogglans (spot-UV) of echt hout), dan betaal je € 2,50 voor je eerste drukproef. Bij een eerste drukproef betaal je geen verzendkosten, bij een tweede en elke volgende proefdruk bestelling zijn de verzendkosten €2,50 en betaal je de losse kaartprijs voor de drukproef.
 

Meer dan één drukproef bestellen

Wil je meer dan één drukproef bestellen? Geen probleem natuurlijk! Je betaalt dan de stukprijs per bestelde kaart. Let op: de prijs tussen de eerste drukproef en de drukproeven die daarna volgen kunnen flink verschillen. Dit komt doordat je de eerste drukproef tegen een gereduceerd (kennismakings) tarief kan bestellen. Goed om te weten is dat de stuksprijs van 1 kaart duurder is dan de stuksprijs van meerdere kaarten (dus bij de bestelling van een set kaarten). We werken namelijk met een staffel. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs. Wil je informatie over de prijzen van onze andere producten? Deze kun je vinden bij prijzen.

Let op: wil je graag de uiteindelijke set kaarten op een andere papiersoort bestellen dan de bestelde drukproef? Dan raden wij altijd eerst een nieuwe drukproef aan. De kleuren kunnen namelijk op de verschillende papiersoorten anders uitvallen.

Prijs van pocketfold drukproef

Wil je een drukproef bestellen van een pocketfold setje? Dan betaal je voor de eerste drukproef €2,50 voor de kaartjes uit dit setje en €2,00 voor het pocketfold mapje. LET OP: dit geldt alleen voor de eerste drukproef! Bekijk onze pagina over pocketfolds voor meer informatie.

Pak je kans!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om jouw eigen kaartje te maken, maar de ervaring leert dat je 'blind' kunt zijn voor je eigen ontwerp en hierdoor kleine schoonheidsfoutjes in de kaart kunt missen. Laat je kaartontwerp daarom controleren door één van onze professionals. Wij kijken en denken graag met je mee en geven jou graag advies. En het mooiste komt nog, want deze service is gratis en vrijblijvend!

'Fijn advies gekregen voor het ontwerp van ons kaartje' Zo werd onze kaart nog mooier

voorbeelden van papiersoorten en enveloppen

Bij de eerste drukproef ontvang je een inspirerend magazine over alle mogelijkheden en service opties bij Blijkaartje. Ook ontvang je een proefsetje met voorbeelden van de meest gangbare papiersoorten en alle envelopkleuren. Heel handig om zo de juiste keuze te kunnen maken!