Acties en kortingscodes van Blijkaartje.

Leuke acties van blijkaartje

Op deze pagina vertellen we je alles over onze lopende acties en kortingen. Zo ben jij snel op de hoogte en kun je meedoen met leuke acties of gebruik maken van speciale kortingscode(s).

PDF van geboortekaartje ontvangen

PDF geboortekaartje actie

Vind jij het leuk om jouw ontwerp van het geboortekaartje van jouw kleintje te delen met anderen in ruil voor een gratis PDF? Lees dan snel verder over onze leuke social media actie.

Bekijk deze actie
Winactie baby van de maand

Winactie 'baby van de maand'

Heb jij leuke foto's van jouw kleintje met het geboortekaartje ingestuurd voor de PDF-actie? Dan maak je automatisch kans om geselecteerd te worden voor onze maandelijke 'baby van de maand' winactie!

Hoe doe ik mee?
PDF in ruil voor google review

Gratis PDF ontvangen? Plaats een Google-review

We zijn heel benieuwd of je net zo blij bent met ons, als wij met jou. We zouden het super kunnen waarderen als jij jouw ervaring wilt delen met anderen, in ruil voor een gratis PDF.

Bekijk deze actie
PDF van trouwkaart ontvangen

Trouwkaart PDF actie & verrassing

Heb jij leuke foto's van jullie trouwkaarten, menukaarten en/of andere producten die je bij ons hebt besteld? Stuur ons deze foto's en ontvang een leuke verrassing als cadeau!

Lees meer informatie
Winactie bruidspaar van de maand

Winactie ‘bruidspaar van de maand'

Ben jij onlangs getrouwd? Stuur ons dan een leuke foto van jullie als bruidspaar (met trouwkaart) van Blijkaartje en doe mee aan onze winactie! Jullie maken daarmee kans op een houten Memorybox in de stijl van de trouwkaart.

Hoe doe ik mee?
korting in Jollein webshop

Korting Jollein webshop

Heb jij geboortekaartjes uit de Jollein collecties besteld? Lees dan snel verder voor een leuke actiecode die je in de webshop van Jollein kunt gebruiken.

Korting Jollein webshop
foto sturen van geboorteversiering

Winactie 'Foto van jouw geboorteversiering'

Kans maken op één van de bijtringen van Jollein? Stuur ons een foto van jouw tuinbord, raambord of raamsticker. Uit de leukste inzendingen kiezen wij een winnaar!

Hoe doe ik mee?