home > Acties en kortingscodes van Blijkaartje.

acties van blijkaartje

Op deze pagina vertellen we je alles over onze lopende acties en kortingen. Zo ben jij snel op de hoogte en kun je meedoen met een leuke actie of gebruik maken van een speciale code.

GRATIS een hoge resolutie afbeelding van je kaartje t.w.v. € 14,95 van ons cadeau

Heb je meer dan 30 geboortekaartjes besteld, dan kun je mee doen met deze leuke actie. Maak een mooie foto van het bestelde kaartje. Deel deze foto op je eigen Social Media (Facebook/Instagram) en tag daarbij Blijkaartje. Mail vervolgens je foto naar info@blijkaartje.nl. Wekelijks delen wij enkele foto’s eenmalig op ons Facebook en Instagram account. Wij maken een hoge resolutie afbeelding van je geboortekaartje. Deze krijg je per e-mail van ons toegestuurd. Zo’n afbeelding, t.w.v. € 14,95 is superleuk om af te drukken en als poster op te hangen en krijg je cadeau van ons! Goeie deal toch?

WIN een geboortekussen van je geboortekaartje

We hebben geregeld in samenwerking met Petit Jackie een leuke winactie. De foto met de meeste likes en/of reacties op het door Blijkaartje geposte bericht wint een supergaaf geboortekussen van het eigen geboortekaartje.

Petit Jackie is een hippe webshop speciaal voor baby lifestyle en kado. De winnaar van het geboortekussen wordt begin van de volgende maand zowel per e-mail als via socialmedia bekend gemaakt. Om iedere geplaatste foto evenveel kans te geven om te winnen, tellen we de likes en reacties tot 72 uur nadat de foto is geplaatst. Wanneer er meerdere foto’s gelijk eindigen, wint de foto die het eerst het winnende aantal likes en reacties heeft behaald. We tellen de unieke reacties, dus één reactie per persoon.