Graag informeren wij je over de aangepaste levertijden rondom Hemelvaart
home > Acties en kortingscodes van Blijkaartje.

acties van blijkaartje

Op deze pagina vertellen we je alles over onze lopende acties en kortingen. Zo ben jij snel op de hoogte en kun je meedoen met een leuke actie of gebruik maken van een speciale code.

GRATIS een hoge resolutie afbeelding van je kaartje t.w.v. € 14,95 van ons cadeau

Heb je meer dan 30 geboortekaartjes besteld, dan kun je mee doen met deze leuke actie. Maak een mooie foto van het bestelde kaartje. Deel deze foto op je eigen Social Media (Facebook/Instagram) en tag daarbij Blijkaartje. Mail vervolgens je foto naar info@blijkaartje.nl. Wekelijks delen wij enkele foto’s eenmalig op ons Facebook en Instagram account. Wij maken een hoge resolutie afbeelding van je geboortekaartje. Deze krijg je per e-mail van ons toegestuurd. Zo’n afbeelding, t.w.v. € 14,95 is superleuk om af te drukken en als poster op te hangen en krijg je cadeau van ons! Goeie deal toch?

Doe mee met onze kersttekening actie voor het Ronald McDonald huis Zwolle

Wij dragen het Ronald McDonald Huis een warm hart toe. Wij wensen dat iedereen als familie dicht bij elkaar kan zijn in moeilijke tijden, vooral tijdens de feestdagen zoals kerst! Jij ook en zit je op de basisschool? Doe dan mee met een leuke winactie voor het goede doel!

winactie kersttekening

Maak een kersttekening en
win 100 euro

De 4 mooiste tekeningen nemen wij op in de kerstkaarten collectie van Blijkaartje, hoe tof is dat!

lees meer >