Bruiloft decoratie voor jullie huwelijk | Blijkaartje

Bruiloft decoratie

Bruiloft decoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid op jullie trouwdag. Hoe leuk is het dan om jullie bruiloft versiering in dezelfde stijl als jullie trouwkaart te (laten) maken? Kies bijvoorbeeld een mooi welkomstbord om jullie gasten van harte welkom te heten. Of ontwerp de menukaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. Willen jullie hulp bij het ontwerpen van bruiloft decoratie? Blijkaartje denkt ook graag met jullie mee!

Welkomstborden forex bruiloft
Welkomstborden acryl bruiloft
memory box
menukaarten
Placemats
Naamkaartjes
Houders voor naamkaartjes
Gastenboek
Kinderakte bruiloft decoratie
geloftenboekje trouwen
luxe stickers trouwen
Labeltjes voor trouwbedankjes
Wijnflesetiket

Bruiloft decoratie voor de envelop

Maak van de envelop een echt cadeautje. Verstuur de trouwkaart op een mooie manier met een sluitzegel, lakzegel of adressticker in de stijl van de kaart! Zo zal de nieuwsgierigheid bij jullie gasten direct worden opgewekt wanneer hij op de mat valt.

Sluitstickers zelf ontwerpen
Lakzegels
Adresstickers voor de envelop

Maak het feestje compleet met bruiloft versiering

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft, maar ontbreekt er nog iets op de trouwlocatie? Bestel dan een leuk welkomstbord om de locatie op te pimpen en de gasten van harte welkom te heten. Of kies voor prachtige bruiloft decoratie in de vorm van menukaarten en naamkaartjes in de stijl van jullie trouwkaart. Op zoek naar iets subtielere bruiloft versiering? Bekijk dan eens onze wijnflesetiketten. Zo geef je op een subtiele manier de dinertafel een extraatje. Daarnaast is het superleuk om een wijnfles met eigen etiket te ontwerpen. Niet alleen als bruiloft versiering, maar ook als herinnering aan deze mooie dag!

aankleden tot in detail met gepersonaliseerde placemats

Dinertafel nog meer aankleden en op zoek naar nog meer bruiloft decoratie? Bij Blijkaartje is het mogelijk om je eigen placemats te ontwerpen! Niet alleen superleuk om je tafel mee aan te kleden, maar ook een leuke manier om het menu aan je gasten te presenteren! Plaats de verschillende gangen in een mooi lettertype op de placemat. Maak een placemat in dezelfde stijl als je kaarten of welkomsbord of start blanco en ga zelf aan de slag.

Wachten op het eten kan soms best een tijdje duren. Zeker voor jonge bruiloftgasten. Komen er kinderen mee? Dan kun je kiezen voor een speciale kinderplacemat, voorzien van allerlei leuke puzzels waarmee ze aan de slag kunnen. Wachten was nog nooit zo leuk!

Bruiloft decoratie mogelijk op elke locatie

Of jullie nu in eigen tuin jullie geloftes afleggen, een locatie afhuren of in een park gaan trouwen; de bruiloft decoratie kunnen jullie zelf regelen. Met zelfgekozen bruiloft decoratie kunnen jullie je eigen stempel drukken op de trouwlocatie. De trouwdecoratie en al het drukwerk van Blijkaartje zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt en alles er tiptop uitziet. Ook na jullie trouwdag kunnen jullie de gasten nog verwennen. Geef ze een leuk aandenken mee met daaraan een labeltje in de stijl van jullie andere trouwdecoratie. Zo worden jullie gasten ook thuis nog herinnerd aan een prachtige dag.

Hulp nodig bij het samenstellen van je trouwdecoratie?

Wil je graag een welkomstbord en/of menukaarten bestellen in de stijl van de trouwkaart, maar heb je hierbij hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Naast bruiloft decoratie hebben wij ook save the date kaartjes. Deze kun je net zoals alle trouwdecoratie in dezelfde stijl (laten) ontwerpen. Nog terugblikken op de mooiste dag van jullie leven? Stuur dan de gasten een bedankkaartje, uiteraard ook mogelijk in dezelfde stijl.