Stijl je bruiloft af met hippe bruiloft decoratie | Blijkaartje

Leuke decoratie voor je bruiloft

De voorbereiding voor jullie bruiloft is in volle gang. Hoe leuk is het dan om alle decoratie in dezelfde stijl als jullie trouwkaart te (laten) maken? Jullie kunnen bij ons welkomstborden bestellen om de gasten van harte welkom te heten op dé mooiste dag uit jullie leven. Ontwerp de menukaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten. Willen jullie graag hulp bij onze bruiloft decoratie? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

Welkomstborden bruiloft
Gastenboek
Pocketfold trouwen
menukaarten
Labeltjes voor trouwbedankjes
Naamkaartjes
Houders voor naamkaartjes
Wijnflesetiket

Voor de envelop

Verstuur de trouwkaart op een mooie manier met een sluitzegel of adressticker in de stijl van de kaart!

Sluitstickers zelf ontwerpen
Lakzegels
Adresstickers voor de envelop

Decoreer je bruiloft met de mooiste producten

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft, maar ontbreekt er nog iets op de trouwlocatie? Bestel dan een leuk welkomstbord om de locatie op te pimpen en de gasten van harte welkom te heten. Of zorg voor een mooi gedekte tafel als bruiloft decoratie en maak de dinertafel af met menukaarten in de stijl van de trouwkaart.

Decoreer je bruiloft locatie op verschillende plekken

Of jullie nu in eigen tuin gaan trouwen, een locatie afhuren of in een park gaan trouwen; de bruiloft decoratie kunnen jullie zelf regelen. Bij aankomst op de bruiloft locatie is het erg leuk om een persoonlijk welkomstbord neer te zetten om alle gasten welkom te heten. Dit kan in de stijl van jullie trouwkaart maar is zeker niet nodig, de welkomstborden kunnen ook los besteld worden. Maken jullie gebruik van een tafelschikking? Denk dan eens aan een bord met hierop de tafelschikking, ook dit kan weer in de stijl van jullie trouwkaart. Om het plaatje compleet te maken tijdens het diner kunnen jullie ook menukaarten en naamkaartjes bestellen in dezelfde stijl.

Hulp nodig bij het samenstellen van je bruiloft decoratie?

Wil je graag een welkomstbord en/of menukaarten bestellen in de stijl van de trouwkaart, maar heb hierbij hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Heb je een vraag over onze pocketfolds, ook dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wist je dat je ook save the date kaartjes bij ons kunt bestellen? Ook mogelijk in de stijl van de trouwkaart. Of stuur de gasten een bedankkaartje, om terug te blikken op de mooiste dag van jullie leven.