Alle informatie over bezorging en verzending | Blijkaartje

informatie bezorging

We merken dat het erg druk is bij de postorderbedrijven en dat je bestelling daarom langer onderweg is dan dat je normaal van ons gewend bent. We kunnen daarom de levertijden niet altijd meer garanderen, onze excuses hiervoor.

Note vooraf:

We streven ernaar om alle producten zo snel mogelijk te drukken en te versturen. Bestellingen van regulier drukwerk (dus zonder extra's, folie, uitsnede, e.d.) welke op werkdagen voor 18 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog in productie genomen en verstuurd. Voor bestellingen met bijzondere druktechnieken of afwerkingen lukt dat helaas niet en is de productietijd, afhankelijk van het bestelde product, enkele werkdagen langer. Kaarten worden in een andere drukkerij gedrukt en afgewerkt dan de overige gepersonaliseerde producten. Dit is ook de reden dat deze verschillende type producten (kaarten en sluitzegels, e.d.) niet gezamenlijk verstuurd worden. Ondanks dat we ernaar streven om de bestelde producten correct en zo snel mogelijk bij jou af te leveren, kan er onverhoopt ergens in het proces iets tegenzitten waardoor jouw bestelling vertraging oploopt. We hopen dat je daar begrip voor hebt en uiteraard kun je met vragen altijd bij ons terecht.

Alle informatie over de verzending en bezorging op een rij:

Set kaarten | regulier drukwerk
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen van 20 stuks of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail.

Set kaarten| bijzonder drukwerk*
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Bijzonder drukwerk (zoals foliebedrukking, bedrukking van kraft papier en echt hout) heeft een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Bijzonder drukwerk heeft een extra afwerking nodig welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de pakketdienst en in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen van 20 stuks of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail. Overige orders worden verstuurd met brievenbuspost.

Track and Trace
Afhankelijk van de oplage die je hebt bestelt wordt je bestelling voor de bezorging overgedragen aan PostNL, DHL of Belgische postbedrijf (bpost). Wanneer je bestelling compleet is en wordt overgedragen aan de betreffende bezorgdienst, ontvang je via de e-mail een track and trace code waarmee je het pakketje kan volgen. LET OP: het kan soms zijn dat er meerdere pakketjes naar je worden verzonden. Stickers, boeken of andere versiering worden apart verzonden van de kaarten. Je ontvangt dan meerdere Track&Trace codes. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende situaties.

Drukproef | regulier drukwerk
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen en verstuurd.
We zijn voor de levering wel afhankelijk van de snelheid van PostNL en de postbode. Deze bestellingen worden meestal de volgende dag geleverd middels brievenbuspost, echter kan voorkomen dat het iets langer duurt. Heb je 3 werkdagen na de bestelling nog geen drukproef ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Drukproef | bijzonder drukwerk*
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Bijzonder drukwerk (zoals foliebedrukking, bedrukking van kraft papier en echt hout) heeft een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Bijzonder drukwerk heeft een extra afwerking nodig welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2-3 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de bezorgdienst en in principe de volgende dag geleverd. Echter zijn we hierin wel afhankelijk van de snelheid van de postbode. Heb je 4 werkdagen nadat de bestelling is verzonden nog geen drukproef ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Enveloppen, zonder kaarten
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd maar we zijn hierin afhankelijk van de snelheid van de postorderbedrijven.

Brievenbuspost
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
We zijn voor de levering afhankelijk van de snelheid van PostNL en de postbode. Deze bestellingen worden meestal de volgende dag geleverd middels brievenbuspost. Echter kan het voorkomen dat het iets langer duurt. Heb je 4 werkdagen na de bestelling nog geen bestelling ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Bezorging België
Bestellingen van meer dan 50 stuks worden met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd. Je ontvangt automatisch een track and trace per e-mail. Bestellingen van minder dan 50 stuks worden met brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Raambord, tuinbord en raamsticker
Het raambord, tuinbord en de raamsticker worden binnen twee tot drie werkdagen geleverd. Raamborden, tuinborden en raamstickers worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten gedrukt worden. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten en een raambord, tuinbord of raamsticker worden deze los van elkaar geleverd.

Poster
Posters worden alleen op werkdagen gedrukt. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag in productie genomen. Bestellingen die op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden maandag in productie genomen. De posters worden plat verstuurd en je ontvangt automatisch een Track&Trace-code om de levering van het pakket te volgen. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Posters worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten gedrukt worden. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten en een poster worden deze los van elkaar geleverd.

Behangcirkel
Behangcirkels hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen en ze worden alleen op werkdagen gedrukt. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag in productie genomen. Bestellingen die op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden maandag in productie genomen. De behangcirkel wordt opgerold verstuurd in een driehoeksdoos en je ontvangt automatisch een Track&Trace code om de levering van het pakket te volgen. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Behangcirkels worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten worden gedrukt. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten én een behangcirkel, worden deze los van elkaar geleverd.

Boeken
Gastenboeken en kraambezoekboeken hebben een levertijd van 4 tot 5 werkdagen en ze worden alleen op werkdagen gedrukt. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag in productie genomen. Bestellingen die op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden maandag in productie genomen. Je ontvangt automatisch een Track&Trace code om de levering van het pakket te volgen. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Boeken worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten worden gedrukt. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten én een boek, worden deze los van elkaar geleverd.

* Wat is bijzonder drukwerk
Met bijzonder drukwerk bedoelen we drukwerk welke met een bijzondere druktechniek wordt vervaardigd, zoals foliebedrukking, bedrukking op echt kraft-papier en bedrukking op echt hout.

LET OP: Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openings- en levertijden, bekijk hiervoor onze informatiepagina over openingstijden tijdens de feestdagen.