Graag informeren wij je over de aangepaste levertijden rondom Hemelvaart
home > Alle informatie rondom de bezorging van de kaartjes vind je hier | Blijkaartje

informatie bezorging

 

Alle informatie over de verzending en bezorging op een rij:

Set kaarten | regulier drukwerk
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen van 20 stuks of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail.

Set kaarten| bijzonder drukwerk*
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Bijzonder drukwerk (zoals foliebedrukking, bedrukking van kraft papier, echt hout en karton) heeft een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Bijzonder drukwerk heeft een extra afwerking nodig welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de pakketdienst en in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen van 20 stuks of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail. Overige orders worden verstuurd met brievenbuspost.

Track and Trace
Afhankelijk van de oplage die je hebt bestelt wordt je bestelling voor de bezorging overgedragen aan PostNL, DHL of Belgische postbedrijf (bpost). Wanneer je bestelling compleet is en wordt overgedragen aan de betreffende bezorgdienst, ontvang je via de e-mail een track and trace code waarmee je het pakketje kan volgen. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende situaties.

Drukproef | regulier drukwerk
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
We zijn voor de levering afhankelijk van de snelheid van PostNL en de postbode. Deze bestellingen worden meestal de volgende dag geleverd middels brievenbuspost, echter kan het een enkele keer voorkomen dat het iets langer duurt. Heb je 3 werkdagen na de bestelling nog geen drukproef ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Drukproef | bijzonder drukwerk*
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Bijzonder drukwerk (zoals foliebedrukking, bedrukking van kraft papier, echt hout en karton) heeft een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Bijzonder drukwerk heeft een extra afwerking nodig welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2-3 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de bezorgdienst en in principe de volgende dag geleverd. Echter zijn we hierin wel afhankelijk van de snelheid van de postbode. Heb je 4 werkdagen na de bestelling nog geen drukproef ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Enveloppen, zonder kaarten
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd.

Brievenbuspost
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
We zijn voor de levering afhankelijk van de snelheid van PostNL en de postbode. Deze bestellingen worden meestal de volgende dag geleverd middels brievenbuspost. Echter kan het een enkele keer voorkomen dat het iets langer duurt. Heb je 3 werkdagen na de bestelling nog geen bestelling ontvangen? Neem dan gerust contact (info@blijkaartje.nl) met ons op, zodat we even kunnen kijken of er iets mis is gegaan.

Bezorging België
Bestellingen van meer dan 50 stuks worden met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt automatisch een track and trace per e-mail. Bestellingen van minder dan 50 stuks worden met brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Raambord, tuinbord en raamsticker
Het raambord, tuinbord en de raamsticker worden binnen twee tot drie werkdagen geleverd. Raamborden, tuinborden en raamstickers worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten gedrukt worden. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten en een raambord, tuinbord of raamsticker worden deze los van elkaar geleverd.

Poster
Posters worden alleen op werkdagen gedrukt. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag in productie genomen. Bestellingen die op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden maandag in productie genomen. De posters worden plat verstuurd en je ontvangt automatisch een Track&Trace-code om de levering van het pakket te volgen. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Posters worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten gedrukt worden. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten en een poster worden deze los van elkaar geleverd.

Behangcirkel
Behangcirkels hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen en ze worden alleen op werkdagen gedrukt. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag in productie genomen. Bestellingen die op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden maandag in productie genomen. De behangcirkel wordt verstuurd in een driehoeksdoos en je ontvangt automatisch een Track&Trace code om de levering van het pakket te volgen. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post. Behangcirkels worden bij een andere leverancier gedrukt dan waar onze kaarten worden gedrukt. Dus indien je een gecombineerde bestelling hebt met kaarten én een behangcirkel, worden deze los van elkaar geleverd.

* Wat is bijzonder drukwerk
Met bijzonder drukwerk bedoelen we drukwerk welke met een bijzondere druktechniek wordt vervaardigd, zoals foliebedrukking, bedrukking op echt kraft-papier, bedrukking op echt hout en bedrukking op dik karton.

LET OP: Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openings- en levertijden, bekijk hiervoor onze informatiepagina over openingstijden tijdens de feestdagen.