home > Alle informatie rondom de bezorging van de kaartjes vind je hier | Blijkaartje

informatie bezorging

Informatie m.b.t. het coronavirus
Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogde risico op besmetting door het coronavirus, zijn er wellicht vragen m.b.t. de productie en levering van de bestelling. Wij hebben voor al deze vragen een informatie pagina ingericht met meer informatie.

 

Alle informatie over de verzending en bezorging op een rij:

Set kaarten, zonder foliedruk
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen met een orderbedrag van € 25,- of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail. Overige orders worden verstuurd met brievenbuspost.

Set kaarten, met foliedruk
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Kaarten met foliedruk hebben een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Folie is een extra afwerking welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2-3 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de pakketdienst en in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen met een orderbedrag van € 25,- of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail. Overige orders worden verstuurd met brievenbuspost.

Drukproef, zonder foliedruk
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd middels brievenbuspost.

Drukproef, met foliedruk
Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag in productie genomen. Drukproeven met foliedruk hebben een langere productietijd t.o.v. regulier drukwerk. Folie is een extra afwerking welke na het drukken van de kaart, door een andere pers op de kaart wordt aangebracht. Houd rekening met een productietijd van 2-3 werkdagen. Na de productie wordt de bestelling z.s.m. overgedragen aan de bezorgdienst en in principe de volgende dag geleverd.

Enveloppen, zonder kaarten
Bestellingen die op werkdagen en op reguliere zondagen voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verstuurd.
Deze bestellingen worden in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen met een orderbedrag van € 25,- of meer ontvangen automatisch een track and trace per e-mail. Overige orders worden verstuurd met brievenbuspost.

Bezorging België
Drukproeven worden met DHL verzonden en worden in principe binnen 2 werkdagen geleverd. Bestellingen met meer dan 20 stuks wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt automatisch een track and trace per e-mail. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Bijzonder openingstijden en levertijden rondom de feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden, verwerkingstijden, levertijden en verzendwijze afwijken. Op de pagina openingstijden feestdagen staat de meest actuele informatie betreffende bijzondere- en/of feestdagen.