Kondig de geboorte van je kindje aan met een leuke geboorteversiering | Blijkaartje

Geboorteversieringen

Hoera! Wat een geweldig nieuws, jullie kindje is geboren! De hele buurt mag dit natuurlijk weten. Maak de geboorte van jullie zoon of dochter bekend met een geboorteversiering naar keuze. Laat een geboorteversiering door ons maken in de stijl van jullie geboortekaartje.

vlaggen geboorte
raamborden geboorte
Tuinborden geboorte
Raamstickers geboorte
canvasposters voor de babykamer
Geboorteposter
behangcirkels zelf maken
memory box

NIEUW: memory box

Bewaar al je herinneringen aan de babytijd in de houten memory box. Hoe leuk is het om de memory box in de stijl van het geboortekaartje te (laten) ontwerpen? Een mooi aandenken aan een bijzondere tijd!

Bekijk collectie
Sluitstickers voor geboortekaartjes
Luxe stickers voor doopsuiker
kraambezoekboek
Flessenetiket geboortekaartje zwangerschap

zwangerschapsaankondiging flessenetiket

Ben je op zoek naar een originele manier om jullie zwangerschap aan te kondigen? Je kunt bij Blijkaartje je eigen wijnfles etiket maken. Superleuk om cadeau te doen aan opa, oma, vrienden en/of familie! Een mooie en leuke eerste stap om het heuglijke nieuws kenbaar te maken aan iedereen in de prachtige tijd van zwangerschap tot aan de geboorte van jullie kleintje.

Raamborden als geboorteversiering

Kondig de geboorte van je zoon of dochter aan met een hip geboortebord voor op het raam. Deze raamborden als geboorteversiering zijn te bestellen in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig en zijn verkrijgbaar als enkel of dubbel raambord. De raamborden zijn een perfect alternatief wanneer je geen tot weinig voortuin hebt en zijn natuurlijk erg leuk te bewaren voor later.

Raamstickers als geboorteversiering

Het is natuurlijk erg leuk om je tuin te (laten) versieren voor de geboorte van jullie kleintje. Hoe leuk is de toevoeging van een raamsticker? Laat deze geboorteversiering in de vorm van een sticker op maat maken, in de stijl van het geboortekaartje of ontwerp deze zelf. Je kunt bij ons verschillende varianten krijgen, in verschillende formaten. Show de buurt jullie geboortekaartje op een sticker en laat weten dat je zoontje of dochter geboren is.

Tuinborden als geboorteversiering

Wil je het wat groter aanpakken en nog duidelijker laten weten dat je kleintje geboren is? Bestel dan een geboorteversiering in de vorm van een tuinbord. De tuinborden zijn te bestellen in meerdere vormen en formaten, vierkant of rechthoekig of bijvoorbeeld een wegwijzer of een wolkje. De tuinborden kun je zelf bevestigen op een houten paal, deze wordt niet meegeleverd. Hoe leuk is het om je geboortekaartje terug te laten komen en de hele buurt mee te laten genieten van jullie kaartje op deze geboorteversiering voor in de tuin.

Kondig de geboorte van je kleintje in stijl aan

Wil je graag een geboorteversiering bestellen in de stijl van je geboortekaartje maar heb je hierbij hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Wist je dat wij ook leuke geboorteposters hebben, die je in de stijl van het geboortekaartje kunt (laten) maken. Erg leuk om in de babykamer op te hangen. Ook hebben we een super stoere collectie behang voor de babykamer. Ook verkrijgbaar in combinatie met een geboortekaartje. Hierbij kun je dan ook een raambord, raamsticker of tuinbord bestellen, dan is je collectie helemaal af.