Enveloppen info voor kaartjes | blijkaartje
home > Enveloppen info voor kaartjes | blijkaartje

Enveloppen voor elk kaartje

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in meer dan 30 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van het gekozen kaartje. De envelop is altijd iets groter dan het kaartje. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen.

Wil je de enveloppen eerder bestellen, zodat je ze alvast kunt gaan schrijven? Geen probleem! Wanneer je hieronder klikt op de envelop van jouw keuze, kun je gelijk een bestelling plaatsen. Heel gemakkelijk!  

De prijzen van de formaten verschillen, we benoemen hieronder daarom de vanaf prijs. Om de juiste prijs te zien kun je de gewenste envelop in het winkelmandje leggen en het aantal aanpassen.

TIP! bij de eerste drukproef die je bestelt, ontvang je kleurstalen van alle enveloppen.

 

standaard enveloppen

De standaard enveloppen zijn in veel kleuren beschikbaar en van goede kwaliteit. De prijs voor de standaard witte enveloppen is vanaf € 0,27 per stuk. De prijs voor de standaard gekleurde enveloppen is vanaf € 0,38 per stuk.

 

Enveloppen voor een pocketfoldmapje

Op zoek naar een geschikte envelop waarin je een pocketfold kunt versturen? De enveloppen vind je hierboven. De formaten 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm zijn geschikt voor het versturen van je kaarten in een pocketfold mapje.
Benieuwd naar onze pocketfold mapjes? Bekijk onze collectie hier.

speciale enveloppen

De speciale enveloppen zijn in zes varianten beschikbaar. Parelmoer, metallic goud, metallic zilver en metallic rood & transparant en duurzaam. De metallic enveloppen en de transparante envelop bestel je vanaf € 0,53 per stuk en duurzame envelop kost € 0,40 per stuk. De prijs voor de oud-hollands envelop is vanaf €0,65.

 

 

luxe gouden inlay enveloppen

Deze luxe gouden inlay enveloppen zijn in zes varianten beschikbaar. Oudroze, petrol, wit, zand, groen en blauw en allemaal met een gouden binnenkant. Deze luxe enveloppen zijn alleen beschikbaar voor het formaat 13 x 13 cm, 14 x 14 cm, 12 x 18 cm en 11 x 17 cm en de prijs is vanaf € 0,65 per stuk.

 

goudfolie enveloppen

Deze enveloppen bevatten hartjes of stipjes in goudfolie en zijn alleen beschikbaar voor 13 x 13 cm en 10 x 21 cm kaarten en de prijs is  € 0,68 per stuk.

Enveloppen bestellen