home > Enveloppen info voor kaartjes | blijkaartje

Enveloppen voor elk kaartje

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 27 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van het gekozen kaartje. De envelop is altijd iets groter dan het kaartje. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen.

Wil je de enveloppen alvast eerder bestellen, zodat je ze alvast kunt gaan schrijven? Geen probleem! Wanneer je hieronder klikt op de envelop van jouw keuze, kun je gelijk een bestelling plaatsen. Heel gemakkelijk!  

TIP! bij de drukproef van je kaart ontvang je kleurstalen van alle enveloppen.

 

standaard enveloppen

De standaard enveloppen zijn in veel kleuren beschikbaar en van goede kwaliteit. Standaard witte enveloppen kosten € 0,25 per stuk. Standaard gekleurde enveloppen kosten € 0,30 per stuk.

 

speciale enveloppen

De speciale enveloppen zijn in vier varianten beschikbaar. Transparant, parelmoer, goud en zilver. Deze speciale enveloppen kosten € 0,40 per stuk.

 

 

luxe gouden inlay enveloppen

Deze luxe gouden inlay enveloppen zijn in vier varianten beschikbaar. Oudroze, petrol, wit en zand en allemaal met een gouden binnenkant. Deze luxe enveloppen zijn alleen beschikbaar voor het formaat 13 x 13 cm en kosten € 0,60 per stuk.

 

Enveloppen bestellen

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: