Blijkaartje - Contact support

<

contact opnemen met blijkaartje

Heb je vragen over het maken van een kaartje, je bestelling of iets anders? Mail, bel of start een chatgesprek, want we helpen je graag. Of kijk eens bij de veel gestelde vragen, misschien staat het antwoord op je vraag erbij.

contact met onze klantenservice

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar, maar ook per e-mail via info@blijkaartje.nl.
Heb je een urgente vraag? Vermeld dan in het onderwerp van je e-mail SPOED, zodat we je vraag snel in behandeling kunnen nemen.

0572 - 354 724
maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Kan ik blijkaartje een bezoekje brengen bij vragen over mijn ontwerp?

Wanneer je van plan bent een feestelijke gelegenheid aan te kondigen, wil je zo snel mogelijk de kaartjes versturen. Als je dan ook nog eens toevallig in de buurt bent van ons pand in Raalte, begrijpen we dat je geneigd bent om ons een blij bezoekje te brengen. Helaas is het niet mogelijk om spontaan een bezoek te brengen aan Blijkaartje. Niet omdat we je niet willen verwelkomen, maar omdat we jou als klant alleen de allerbeste service willen bieden. Als webshop zijnde ligt onze grote kracht in het stukje online te hulp schieten. Met een team van fantastische klantenservice medewerkers aan onze zijde, weten we dan ook vrijwel zeker dat bijna al je vragen via chat, mail of telefoon beantwoord zullen worden. We adviseren je dan ook om je vragen in eerste instantie via deze weg te stellen.

Heb je nou toch een brandende vraag waarbij je liever even aanschuift aan de tekentafel van ons designteam? Maak dan eerst even een afspraak via onze klantenservice. Zo kunnen we ons niet alleen beter voorbereiden op je komst, maar weten we ook zeker dat we alle tijd voor je vrij kunnen maken om je te helpen bij het samenstellen van het perfecte kaartje.

onze adresgegevens

Blijkaartje ontwerpstudio
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
E-mail: info@blijkaartje.nl
Telefoonnummer: 0572-354724

KvK 91745209
BTW nr.: NL865757252B01
ABN AMRO 51.65.04.231
IBAN: NL91ABNA0516504231
BIC: ABNANL2A

Heb je gekozen voor 'klarna achteraf betalen'? Volg dan de stappen in de Klarna app en maak het geld niet rechtstreeks naar ons over.

Over welk onderwerp gaat de vraag?

Selecteer een onderwerp.*