Opmaakhulp! Blijkaartje helpt je gratis met de opmaak van jouw kaartje

Laat je kaart gratis aanpassen door Blijkaartje

Hulp bij ontwerpen kanskaart

PAK JE KANS! Wij helpen je graag met het maken en ontwerpen van jouw kaartje. Vind je het een fijn idee dat jouw kaart professioneel wordt opgemaakt of vind je het prettig om advies te ontvangen zodat jouw kaartje helemaal naar jouw wens is? Laat het ons gerust weten! Ons support team past gratis het kaartje voor jou aan, geeft je handige tips of zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Wanneer je de kaart door ons laat bewerken en opmaken zijn er ook een aantal technische punten waar wij op letten, namelijk:

  • De noodzakelijke afloop van >3mm van de achtergrond en afbeeldingen
  • Of de snijmarge niet wordt overschreden (een kaart wordt eerst gedrukt en daarna pas gesneden)
  • Of de tekst klopt qua grootte, verhoudingen en uitlijning
  • Of de verhoudingen en verdeling van de tekst en afbeeldingen kloppen

Wil je gebruik maken van deze unieke service? Mail dan naar info@blijkaartje.nl.

direct contact met onze medewerkers

Heb je onze hulp nodig? Laat van je horen. We helpen je graag!

0572 - 354 724
maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur

gratis advies en hulp van Blijkaartje

Er zijn van die momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Ben je een kaartje aan het bewerken, maar ben je nog niet helemaal tevreden over de aanpassingen? Lukt het je niet de juiste kleuren te combineren? Of ben je niet zo creatief en schakel je het liefst direct hulp in? Het team van Blijkaartje is er om je te helpen. Je kunt in elke fase van het ontwerpen van je kaart vragen om hulp. Je kan ons bereiken per mail, via de telefoon of chat. Eén van onze ontwerpers gaat voor je aan de slag en geeft je per e-mail een seintje als je ontwerp voor je klaar staat in je account. Ook als je al druk aan het ontwerpen bent, kun je om hulp vragen.

Ontwerp laten maken door Blijkaartje

Naast het aanpassen van een ontwerp uit onze collectie, kun je bij Blijkaartje ook voor maatwerk terecht. Zo kunnen we een kaart speciaal voor jou ontwerpen en zijn er complexere aanpassingen van afbeeldingen mogelijk.

Naar onze ontwerpstudio