home > Opmaakhulp! Blijkaartje helpt je gratis met de opmaak van jouw kaartje

opmaakhulp als je er zelf niet uit komt

Er zijn van die momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Ben je een kaartje aan het bewerken, maar lijkt je ontwerp in de verste verte niet op je droomkaart? Lukt het je niet de juiste kleuren te combineren? Of ben je niet zo creatief en schakel je het liefst direct hulp in? Het team van Blijkaartje is er om je te helpen.

En weet je wat, dat doen wij met veel plezier en helemaal gratis!

gratis hulp inschakelen van blijkaartje

Je kunt in elke fase van het ontwerpen van je kaart vragen om hulp. Je kan ons bereiken per mail, via de telefoon of chat. Eén van onze ontwerpers gaat voor je aan de slag en geeft je per e-mail een seintje als je ontwerp voor je klaar staat.

Ook als je al druk aan het ontwerpen bent, kun je om hulp vragen.

direct contact met onze medewerkers

Heb je onze hulp nodig? Laat van je horen. We helpen je graag!

0572 - 354 724
(maandag t/m vrijdag)

jouw foto bewerken

Wil je dat we de foto op je kaartje voor je bewerken, dat kan. Zo kunnen we de foto bijsnijden, de foto lichter of donkerder maken of de foto zwart/wit of sepia maken. De prijs voor het bewerken van jouw foto is € 14,95. Stuur je foto met je wensen naar info@blijkaartje.nl en wij gaan voor je aan de slag.

nieuw kaartje laten ontwerpen

Als je geen standaard kaart uit onze collectie wilt, dan kunnen wij een volledig nieuw kaartje voor je ontwerpen. Dat doen we graag, wel vragen we hier een kleine vergoeding voor. De prijs hangt af van je wensen. Deze kun je mailen naar info@blijkaartje.nl. Zodra we op de hoogte zijn van je wensen, gaan wij voor je aan de slag met een aantal nieuwe ontwerpen, speciaal voor jou.