home > Bestelinformatie van Blijkaartje

bestelinformatie voor jouw kaarten

Het bestellen van kaarten bij Blijkaartje is eenvoudig en betrouwbaar. Hier vind je uitgebreide informatie en handige tips over het bestellen, betalen en laten bezorgen van jouw set kaarten.

stap 1 maak een account aan

Ben je een nieuwe klant? Dan raden wij je aan om eerst een gratis account aan te maken. Je kunt dan gemakkelijk kaarten opslaan en/of bewerken, alle bestel informatie bekijken en een gratis drukproef bestellen (met de actiecode: gratisblijkaartje). Klik hier om direct een gratis account aan te maken.

stap 2 kies een kaartje

Je kiest zelf welk kaartje jou het meest aanspreekt en daarmee kun je naar hartenlust aan de slag. Vanuit een basisontwerp, met een foto of helemaal zelf samengesteld. We hebben kaarten in verschillende thema’s, van hippe kaartjes tot meer klassieke kaarten, allemaal ontworpen door ons eigen ontwerpteam. Neus op je gemak rond in onze collectie geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingskaarten, verhuiskaarten en meer en ga lekker ideeën opdoen.

stap 3 het kaartje bewerken, zelf of door ons

Zelf bewerken
Heb je een kaart gevonden die je aanspreekt? Via de online kaartenmaker kun je de kaart eenvoudig zelf opmaken. Je kunt daarbij gebruik maken van diverse lettertypes en afbeeldingen in onze galerij of je eigen afbeelding uploaden. Je kunt ook vanuit een blanco basis jouw kaart helemaal zelf samen te stellen. Je zelf bewerkte kaarten kun je eenvoudig opslaan in je account tot je deze helemaal klaar hebt. Kun je wel hulp of advies gebruiken, laat het dan gerust weten!

Gratis door ons laten bewerken
Wil je liever niet zelf aan de slag, dan kunnen wij je natuurlijk altijd helpen. Wanneer je een kaart hebt gekozen uit onze collectie, kun je via de button 'LATEN MAKEN' ons jouw opmaak- en tekstwensen doorgeven. Wij werken vervolgens gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor jou uit. Natuurlijk heb je daarna nog de mogelijkheid om de kaart aan te laten passen. Het aanpassen van kaarten is een service van Blijkaartje, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in de aangeleverde tekst.

Een nieuw kaartje laten ontwerpen
Als je geen standaard kaart uit onze collectie wilt, dan kunnen wij een volledig nieuw kaartje voor je ontwerpen. Dat doen we graag, wel vragen we hier een kleine vergoeding voor. De prijs hangt af van je wensen. Zodra we op de hoogte zijn van je wensen gaan wij voor je aan de slag met een aantal nieuwe ontwerpen speciaal voor jou.

direct contact met een ontwerper

Wil je een nieuw kaartje laten ontwerpen door één van onze ontwerpers? Leg je wensen aan ons voor en wij gaan voor je aan de slag.

0572 - 354 724
(ma t/m vr: 9.00-14.00 uur)

stap 4 controleer je kaartje

Klaar en tevreden met je ontwerp? Door het voorbeeld te bekijken kun je de kaart nog een keer extra controleren. Sla het ontwerp op in je account en je kunt op elk moment de kaart nog bewerken of kopiëren. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten.

stap 5 bestel je gratis drukproef

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom kun je gratis één drukproef bestellen van jouw kaart. Zo kun je de opmaak van de kaart, het papier en de kwaliteit van het drukwerk in het echt bekijken. De code om een gratis drukproef te bestellen is: gratisblijkaartje. Extra leuk, want bij de eerste drukproef ontvang je een proefsetje met de voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren.

stap 6 bestellen, drukken en laten bezorgen

Let erop dat je na je betaling in jouw mailbox een orderbevestiging ontvangt, pas dan is de bestelling en betaling geslaagd. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten. Reguliere bestellingen die op werkdagen voor 18 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.

Bestellingen met een extra bewerking zoals foliedruk kaarten worden in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen verwerkt en verstuurd.

Meer bestelinformatie

Voor een proefdruk betaal je geen verzendkosten. Bestelling met een waarde van minder dan € 25,- worden per brievenbuspost verstuurd. Is het afleveradres in Nederland, dan betaal je € 3,50 voor de verzending. Bestel je voor meer dan € 25,- aan kaarten en/of enveloppen, dan wordt de bestelling middels pakketverzending geleverd. Is het afleveradres in Nederland, dan betaal je € 4,50 voor de verzending. Je ontvangt automatisch een Track&Trace-code om de levering van het pakket te volgen.

Blijkaartje heeft een speciale service voor het direct verzenden van kaartjes naar de ontvangers. Kies bij het bestellen voor 'directe verzending' en voeg de adressen toe. Wij regelen de rest! Lees meer over onze rechtstreekse verzendservice.

Enveloppen kun je makkelijk vooraf bestellen. Heel handig bij geboortekaartjes, want dan heb je genoeg tijd om ze op je gemak te schrijven. Je hebt keuze uit meer dan 20 kleuren. Klik hier om enveloppen te bestellen.

Je kunt betalen met iDeal, Credit Card en MisterCash. Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt alleen voor je bestelling. Voor een succesvolle afhandeling van je betaling volg je de instructies op het scherm. Nadat de betaling is afgerond ontvang je direct een e-mail met de bevestiging dat je betaling is gelukt en dat je bestelling in behandeling wordt genomen.

Vanaf 20 stuks kaarten en/of enveloppen, wordt de bestelling middels pakketverzending geleverd. Je ontvangt automatisch een Track&Trace-code om de levering van het pakket te volgen. Bestel je minder dan 20 stuks dan wordt de bestelling verstuurd als brievenbuspost. Je ontvang dan geen Track&Trace-code.

Op elke kaart wordt automatisch ons logo op de achterzijde gedrukt. Staat het logo in de weg of wil je liever de kaart laten drukken zonder logo? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen verplaatsen of verwijderen. Voor het verplaatsen worden geen kosten in rekening gebracht. Wil je het logo verwijderen dan berekenen wij € 14,95. Belangrijk om te weten is dat wij alleen het logo voorafgaand aan een bestelling kunnen verplaatsen of verwijderen, omdat de order direct na het bestellen in productie gaat.

Wanneer je 30+ kaarten hebt besteld, kun je een PDF bij ons bestellen voor € 14,95. We sturen je dan per mail de voorkant van jouw kaart in hoge resolutie. De rekening ontvang je achteraf per mail. Ook hebben we regelmatig een actie waarbij je de PDF van de kaart gratis ontvangt. Wanneer je hier meer informatie over wilt, mail dan gerust naar info@blijkaartje.nl.