Bestelinformatie van Blijkaartje

Kaarten maken en bestellen bij Blijkaartje

Het maken en bestellen van kaarten bij Blijkaartje is eenvoudig en betrouwbaar. Hier vind je uitgebreide informatie en handige tips over het maken, bestellen, betalen en laten bezorgen van jouw kaarten.

Stap 1 maak gratis een account aan

Ben je een nieuwe klant? Dan raden wij je aan om eerst een gratis account aan te maken. Je kunt dan gemakkelijk kaarten opslaan en/of bewerken, alle bestel informatie bekijken en een drukproef bestellen. Klik hier om direct een gratis account aan te maken.

Stap 2 kies een kaartje

Je kiest zelf welk kaartje jou het meest aanspreekt en daarmee kun je naar hartenlust aan de slag. Vanuit een basisontwerp, met een foto of helemaal zelf samengesteld. We hebben kaarten in verschillende thema’s, van hippe kaartjes tot meer klassieke kaarten, allemaal ontworpen door ons eigen ontwerpteam. Neus op je gemak rond in onze collectie geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingskaarten, verhuiskaarten en meer en ga lekker ideeën opdoen.

Stap 3 het kaartje bewerken, zelf of door ons

Zelf bewerken
Heb je een kaart gevonden die je aanspreekt? Via de online kaartenmaker kun je de kaart eenvoudig zelf opmaken. Je kunt daarbij gebruik maken van diverse lettertypes en afbeeldingen in onze galerij of je eigen afbeelding uploaden. Je kunt ook vanuit een blanco basis jouw kaart helemaal zelf samenstellen. Je zelf bewerkte kaarten kun je eenvoudig opslaan in je account tot je deze helemaal klaar hebt. Kun je wel hulp of advies gebruiken, laat het dan gerust weten!

Gratis door ons laten bewerken
Wil je liever niet zelf aan de slag, dan kunnen wij je natuurlijk altijd helpen. Wanneer je een kaart hebt gekozen uit onze collectie, kun je ons bellen, mailen of chatten en jouw opmaak- en tekstwensen doorgeven. Wij werken vervolgens gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor jou uit. Natuurlijk heb je daarna nog de mogelijkheid om de kaart aan te laten passen. Het aanpassen van kaarten is een service van Blijkaartje, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in de aangeleverde tekst.

Een nieuw kaartje laten ontwerpen
Als je geen standaard kaart uit onze collectie wilt, dan kunnen wij een volledig nieuw kaartje voor je ontwerpen. Dat doen we graag, wel vragen we hier een kleine vergoeding voor. De prijs hangt af van je wensen. Zodra we op de hoogte zijn van je wensen gaan wij voor je aan de slag met een aantal nieuwe ontwerpen, speciaal voor jou.

direct contact met ons supportteam

Wil je advies, een kaartje laten controlen of laten ontwerpen door één van onze ontwerpers? Laat het gerust weten, wij helpen je graag!

0572 - 354 724
(ma t/m vr: 9.00-12.30 uur en 13.30-17.00 uur)

Stap 4 controleer je kaartje

Klaar en tevreden met je ontwerp? Door het voorbeeld te bekijken kun je de kaart nog een keer extra controleren. Sla het ontwerp op in je account en je kunt op elk moment de kaart nog bewerken of kopiëren. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten.

Stap 5 bestel een drukproef

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom kun je gemakkelijk een drukproef bestellen van jouw kaart. Zo kun je de opmaak van de kaart, de kleuren, het papier en de kwaliteit van het drukwerk in het echt bekijken. Extra leuk, want bij de eerste drukproef ontvang je een proefsetje met de voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren.

Stap 6 bestellen, drukken en laten bezorgen

Let erop dat je na je betaling in jouw mailbox een orderbevestiging ontvangt, pas dan is de bestelling en betaling geslaagd. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten. Bestellingen met regulier drukwerk die op werkdagen voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. LET OP: we merken dat het erg druk is bij de postorderbedrijven, het kan dus zijn dat je bestelling langer onderweg is dan normaal.

Bestellingen met een extra bewerking zoals foliedruk kaarten worden in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen verwerkt en verstuurd.

Extra informatie voor meerdere bestellingen met hetzelfde ontwerp: Per order worden de kleuren van het ontwerp opnieuw gemengd in de machine voor het drukproces. Daardoor kan de kleur van het ontwerp tussen verschillende orders iets verschillen. Hierdoor kan er een minimale kleurmarge van 10% lichter of donkerder ontstaan, wat we helaas niet kunnen voorkomen.

Meer informatie

gratis opmaakhulp drukproef bestellen bezorging veelgestelde vragen