home > Menukaart voor je bruiloft van Blijkaartje

Menukaarten voor je bruiloft

  • Ja, dat kan zeker. Wij hebben een aantal standaard ontwerpen voor je klaargezet welke je heel makkelijk zelf kunt aanpassen. Heb je de trouwkaart zelf ontworpen bij ons? Dan kunnen wij dit kaartje voor je omzetten naar een menukaart.
  • Dat ligt natuurlijk aan jullie zelf. Laten jullie bijvoorbeeld een cateraar op locatie komen, of dineren jullie luxe op de trouwlocatie? De menukaarten zijn heel makkelijk aan te passen. Het is in ieder geval belangrijk dat jullie het zelf lekker vinden. Het is wel goed om rekening te houden met dieetwensen of bijvoorbeeld vegetariërs.
  • De menukaarten bestel je uiterlijk twee weken voor de bruiloft. Wanneer het menu bekend is, kun je de menukaarten ontwerpen en bestellen. We raden altijd aan om eerst nog een proefdruk te bestellen.
  • Ja hoor. De vorm van de kaarten kunnen wij voor je aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een staande menukaart gezien, maar wil je graag een langwerpige kaart? Of kiezen jullie voor een dubbele kaart in plaats van een enkele? Alles is mogelijk. Mail ons met al je wensen, dan zullen wij zorgen dat de aangepaste kaart in je account komt te staan.
  • De prijs van de menukaarten is afhankelijk van formaat, papiersoort, luxe afwerking zoals foliebedrukking e.d. Hier vind je meer informatie over de prijzen van de kaarten. Wanneer de kaarten voor 18.00 uur besteld zijn, worden deze diezelfde dag in productie genomen en verzonden. (Speciale druktechnieken zoals foliebedrukking, echt hout, dik karton e.d. duren een werkdag langer.)
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters
Wis alle filters