Samenwerkingen met Blijkaartje

Samenwerken met Blijkaartje?

Wij vinden het leuk om samen te werken met jou! Verwacht je een kindje, heb je iets te vieren of ga je verhuizen én heb je een leuk aantal volgers op social-media? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Samenwerking met bedrijven:

Samenwerking met Jollein geboortekaartjes
Samenwerking met babydump behangcirkels

Samenwerking met influencers:

Samenwerking Instagram Marleyswereld

@marleyswereld

Voor lieve Olivia mochten wij een geboortekaartje en raambord maken. Marley maakt een groot deel uit van het gezin, dus zij moest natuurlijk ook op het kaartje. Marley is erg trots op zijn babyzusje!

Samenwerking Instagram huisnummer19

@huisnummer19

Voor kleine Daley mochten we mooie label geboortekaartjes, sluitzegels en een tuinbord in één en dezelfde stijl maken. Mama van Daley heeft alles zelf ontworpen in onze editor.

Samenwerking Instagram mijnhuisje_

@mijnhuisje_

De mama van James had een geboortekaartje bij ons besteld. Wij hebben van dit kaartje een geboorteposter gemaakt voor in het kamertje van James.

Samenwerking Instagram Huisjevelde

@huisjevelde

Kimberley is al groot fan van Blijkaartje! Zo heeft ze de geboortekaartjes voor haar dochtertjes bij ons besteld. Ze gaat nu ook trouwen en voor de trouwkaarten hebben we een leuke samenwerking.

Samenwerking Instagram Milena.Jeanne

@milena.jeanne

Milena heeft mooie uitnodigingskaartjes gemaakt voor haar jarige tweeling. Hiervoor heeft ze een ontwerp uit onze collectie gebruikt en aangepast met een mooie foto van haar meisjes.

Samenwerking met Blijkaartje

Ook samenwerken?

Wil jij ook samenwerken met Blijkaartje? Stuur dan een mailtje naar marketing@blijkaartje.nl, een DM op social media of bel ons! Je kan vragen naar Monique of Milena.