Samenwerkingen met Blijkaartje

Samenwerken met Blijkaartje?

Wij vinden het leuk om samen te werken met jou! Verwacht je een kindje, heb je iets te vieren of ga je verhuizen én heb je een leuk aantal volgers op social-media? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Samenwerking met bedrijven en andere instanties:

samenwerking Jollein
Samenwerking babydump
Samenwerking verloskundigen
Samenwerking Stichting Long COVID

Ook samenwerken? Neem contact met ons op!

Samenwerking met influencers:

Samenwerking Fitmomdash instagram

@fitmomdash_

Dascha heeft het ontwerp van het geboortekaartje van Harvy Jae op een dubbel raambord terug laten komen. Zo leuk om de buurt op deze manier te laten weten dat je kleintje is geboren. De kaartjes met het ontwerp van haar vriendin heeft ze in mooie luxe enveloppen met leuke sluitzegel verzonden.

Samenwerking Huisje de Vreugd instagram

@huisjedevreugd

De mama van Esmée is helemaal blij met het mooie geboortekaartje waarop de naam van haar dochtertje in goudfolie gedrukt staat. De sierlijke letters met de hartjes staan te shinen op het kaartje voor het kleine meisje. We hebben ook een bijpassend raambord voor de kleine Esmée ontworpen!

Samenwerking Lisanne Hegeman instagram

@lisanne.hegeman

Lisanne & Patrick zijn in een prachtige villa in Italië getrouwd en wij mochten de trouwkaarten en decoratie voor dit huwelijksfeest ontwerpen. In de pocketfold hebben we naast een prachtige trouwkaart een kaartje met de planning en een kaartje met de dresscode toegevoegd. Op de bijpassende menukaart staat in het Italiaans Buon appetito.

Samenwerking Anne Vedder instagram

@annevedder

Kijk hoe heerlijk de kleine Maas bij zijn geboortekaartje ligt. De eigen vingerafdrukken van Anne & Stephan staan verweven in een hartje op zijn kaartje. Enkele lijntjes daarvan staan samen met zijn naam in goudfolie op de kaart gedrukt. Fan van deze stijl? Onze eigen designers hebben een hele collectie in deze stijl ontworpen.

Samenwerking Myrthe van de Vlies instagram

@myrthevdvlies

Voor dit lieve ventje van Myrthe vd Vlies hebben we een prachtig geboortekaartje met ronde hoeken ontworpen. Het knuffelbeertje en de gebruikte aardetinten geven het kaartje een mooie rustige uitstraling. Onze Miss Nederland finalist ’21 heeft vol trots deze mooie foto van Kane met zijn kaartje gemaakt.

Samenwerken met Blijkaartje

Stuur een berichtje!

Wil jij ook in dit rijtje staan met een mooie foto? Stuur ons dan een mailtje! We sturen je met alle plezier onze samenwerkings opties door.

Samenwerking HuisjeinOverijssel instagram

@huisjeinoverijssel

De kleine Vigo is helemaal tevreden in zijn huisje in Overijssel. Onder de zon op zijn geboortekaartje pronkt zijn naam en geboortedatum in het schitterende goudfolie. Naast kaartjes en bijpassende stickers heeft Vigo ook een eigen kraambezoekboek waarin het bezoek leuke reacties kunnen schrijven tijdens de eerste kennismaking met het kleine ventje.

Samenwerking Elise Epker instagram

@eliseepker

Voor de kleine Mano heeft mama Elise gekozen voor het thema Dino’s. Zowel op de geboortekaartjes als op de sluitzegels en het raambord komt de dinosaurus terug. Een stoer kaartje en van de voorzijde heeft Elise ook een leuk tegeltje besteld voor het kamertje van Mano.

Samenwerking Luci Daphliving instagram

@daphliving

Daphne heeft voor de kleine Lucy June zelf een uniek geboortekaartje ontworpen. De toevoeging van een echte lakzegel en gouden strikje maken de voorkant van dit kaartje heel speciaal. Op de binnenzijde staat een foto van de kleine Lucy afgebeeld en ook de huisdieren zijn als silhouet op de achterzijde verwerkt.

Samenwerking Levi Danique Ewbank

@daniqueewbankverdonk

Voor de vrolijke Levi hebben we een prachtig geboortekaartje ontworpen: het sierlijke lettertype in combinatie met de maan maakt het kaartje helemaal af. Om al het moois van zijn komst te bewaren hebben we een houten memorybox gemaakt met hetzelfde ontwerp van het kaartje.

Samenwerking Instagram raambord Lobistyle

@lobiandstyle

Om de geboorte van Mosi in de buurt aan te kondigen, hebben we een prachtig raambord met een ooievaar geleverd. Lise had dit ontwerp gezien bij onze tuinborden en op haar verzoek hebben we het ontwerp omgezet naar een dubbel raambord.

Samenwerking Instagram Cynterior_designs

@cynterior_designs

Kijk hoe tevreden de kleine Puck is met haar prachtige geboortekaartje. De rustige achtergrond in combinatie met het echte houten hartje maken het kaartje helemaal uniek. Daarnaast pronkt er op het kamertje van Puck een leuke canvasposter met de afbeelding van haar geboortekaartje.

Samenwerking Instagram Esther Vedder Frankie Anna

@esther.vedder

Daar is ze dan, Frankie Anna is geboren! We mochten voor het kleine meisje een geboortekaartje, bijpassende sluitzegel en adresstickers ontwerpen! Het leukste is... We hebben een hele collectie met geboortekaartjes in deze stijl ontworpen voor jou!

Samenwerking Instagram Marleyswereld 1 jaar

@marleyswereld

HOERA! Olivia is 1 jaar geworden. We mochten een leuke uitnodiging voor haar eerste feestje maken. Een klein detail; op het geboortekaartje van Olivia stond een silhouetje van een meisje met een hondje. Dit silhouetje hebben we ook weer op deze uitnodiging verwerkt!

Samenwerking Instagram Huisje 55

@huisje.55

Voor de kleine Luuk hebben we mooie geboortekaartjes en een dubbel raambord ontworpen. Daarnaast hebben we ook kleine kaartjes geleverd met daarop een linkje naar het verlanglijstje van Luuk. Handig om toe te voegen aan het geboortekaartje en natuurlijk in dezelfde stijl.

Samenwerking Instagram Kijkjebijliset

@kijkjebijliset

Een geboortekaartje voor kleine Luca met de silhouetjes van zijn 3 grote broeren was de opdracht! Nou dat is wel gelukt. Het is een supermooi kaartje geworden in rustige beige tinten met de 4 broertjes voorop. Ook mochten we een tuinbord maken van de voorzijde van het kaartje.

Samenwerking Instagram Danielle damhuis

@danielledamhuiss

Hoe leuk is dit tuinbord in bijzondere vorm voor kleine Jaeda Nur? Samen met Daniëlle hebben we dit bord ontworpen. Ook is er een geboortekaartje voor de kleine meid gemaakt in rustige bruintinten en met droogbloemen.

Samenwerking Instagram By ann

@__by_ann__

Voor kleine Filou mochten we een prachtig geboortekaartje uit de Jollein collectie ontwerpen. Het kaartje heeft koperfolie en afgeronde hoeken. Ook hebben we een tuinbord in een bijzondere vorm voor Filou mogen ontwerpen!

Samenwerking Instagram Wiekeontwerpt

@wiekeontwerpt

Voor Wieke en baby Jebbe mochten we een raamsticker met een diameter van 1 meter maken in de stijl van het geboortekaartje. De tekeningen op het geboortekaartje zijn gemaakt door een andere ontwerper.

Samenwerking Instagram verhuiskaart woninginterieur

@woninginterieur_inspiratie

Kristel en Rik zijn verhuisd en hier hoort natuurlijk een mooie verhuiskaart bij! Naast trouwkaarten hebben ze ook een mooi verhuiskaartje met foto in de vorm van een huisje bij ons laten ontwerpen.

Samenwerking Instagram huisje40

@huisje.40

Samen met de mama van Guus hebben wij geboortekaartjes, tuinbord, sluitzegels en traktatiestickers ontworpen in één en dezelfde stijl! Een giraffen geboortekaartje voor stoere, kleine Guus!

Samenwerking Instagram bokossen

@bokossen

Bo had zelf een raambord bij ons besteld om de geboorte van Fie aan te kondigen. In diezelfde stijl hebben wij geboortekaartjes met koperfolie, bijpassende sluitzegels en een kraambezoekboek voor haar ontworpen, superleuk!

Samenwerking Instagram Milena.Jeanne

@wonenbychan

Voor kleine Odyn mochten we een prachtig silhouet geboortekaartje maken met een oneline silhouet tekening van 2 broertjes. Ook heeft ze in dezelfde stijl een raambord besteld.

Samenwerking Instagram Marleyswereld

@marleyswereld

Voor lieve Olivia mochten wij een geboortekaartje en raambord maken. Marley maakt een groot deel uit van het gezin, dus zij moest natuurlijk ook op het kaartje. Marley is erg trots op zijn babyzusje!

Samenwerking Instagram huisnummer19

@huisnummer19

Voor kleine Daley mochten we mooie label geboortekaartjes, sluitzegels en een tuinbord in één en dezelfde stijl maken. Mama van Daley heeft alles zelf ontworpen in onze editor.

Samenwerking Instagram mijnhuisje_

@mijnhuisje_

De mama van James had een geboortekaartje bij ons besteld. Wij hebben van dit kaartje een geboorteposter gemaakt voor in het kamertje van James.

Samenwerking Instagram Woninginterieur inspiratie

@woninginterieur_inspiratie

Samen met Kirsten en Rik hebben wij een trouwkaart met bijpassende sluitzegel en een prachtig welkomstbord ontworpen voor hun huwelijk! Wat een mooie foto's hebben wij toegestuurd gekregen!

Samenwerken met Blijkaartje

Stuur een berichtje!

Wil jij ook in dit rijtje staan met een mooie foto? Stuur ons dan een mailtje! We sturen je met alle plezier onze samenwerkings opties door.

Ook leuk om te lezen! We hebben een blog geschreven over de babynamen van bekende influencers.