Samenwerkingen met Blijkaartje

Samenwerken met Blijkaartje?

Wij vinden het leuk om samen te werken met jou! Verwacht je een kindje, heb je iets te vieren of ga je verhuizen én heb je een leuk aantal volgers op social-media? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Samenwerking met bedrijven:

Samenwerking met Jollein geboortekaartjes
Samenwerking met babydump behangcirkels

Samenwerking met influencers:

Samenwerking Instagram Esther Vedder Frankie Anna

@esther.vedder

Daar is ze dan, Frankie Anna is geboren! We mochten voor het kleine meisje een geboortekaartje, bijpassende sluitzegel en adresstickers ontwerpen! Het leukste is... We hebben een hele collectie met geboortekaartjes in deze stijl ontworpen voor jou!

Samenwerking Instagram By ann

@__by_ann__

Voor kleine Filou mochten we een prachtig geboortekaartje uit de Jollein collectie ontwerpen. Het kaartje heeft koperfolie en afgeronde hoeken. Ook hebben we een tuinbord in een bijzondere vorm voor Filou mogen ontwerpen!

Samenwerking Instagram Wiekeontwerpt

@wiekeontwerpt

Voor Wieke en baby Jebbe mochten we een raamsticker met een diameter van 1 meter maken in de stijl van het geboortekaartje. De tekeningen op het geboortekaartje zijn gemaakt door een andere ontwerper.

Ook samenwerken?

Ook samenwerken?

lijkt het jou ook leuk om met ons samen te werken? Stuur dan een mailtje naar marketing@blijkaartje.nl, gericht aan Monique of Milena. We kijken uit naar je mailtje!

Samenwerking Instagram verhuiskaart woninginterieur

@woninginterieur_inspiratie

Kristel en Rik zijn verhuisd en hier hoort natuurlijk een mooie verhuiskaart bij! Naast trouwkaarten hebben ze ook een mooi verhuiskaartje met foto in de vorm van een huisje bij ons laten ontwerpen.

Samenwerking Instagram Milena.Jeanne

@wonenbychan

Voor kleine Odyn mochten we een prachtig silhouet geboortekaartje maken met een oneline silhouet tekening van 2 broertjes. Ook heeft ze in dezelfde stijl een raambord besteld.

Samenwerking Instagram huisje40

@huisje.40

Samen met de mama van Guus hebben wij geboortekaartjes, tuinbord, sluitzegels en traktatiestickers ontworpen in één en dezelfde stijl! Een giraffen geboortekaartje voor stoere, kleine Guus!

Samenwerking Instagram Esther Vedder

@esther.vedder

Samen met Esther en Ismaël ontwerpen wij het geboortekaartje voor hun dochtertje! Binnenkort delen we hierover meer...

Samenwerking Instagram bokossen

@bokossen

Bo had zelf een raambord bij ons besteld om de geboorte van Fie aan te kondigen. In diezelfde stijl hebben wij geboortekaartjes met koperfolie, bijpassende sluitzegels en een kraambezoekboek voor haar ontworpen, superleuk!

Samenwerken met Blijkaartje

Stuur een berichtje!

Wil jij ook in dit rijtje staan met een mooie foto? Stuur ons dan een mailtje! We sturen je met alle plezier onze samenwerkings opties door.

Samenwerking Instagram Marleyswereld

@marleyswereld

Voor lieve Olivia mochten wij een geboortekaartje en raambord maken. Marley maakt een groot deel uit van het gezin, dus zij moest natuurlijk ook op het kaartje. Marley is erg trots op zijn babyzusje!

Samenwerking Instagram huisnummer19

@huisnummer19

Voor kleine Daley mochten we mooie label geboortekaartjes, sluitzegels en een tuinbord in één en dezelfde stijl maken. Mama van Daley heeft alles zelf ontworpen in onze editor.

Samenwerking Instagram Woninginterieur inspiratie

@woninginterieur_inspiratie

Samen met Kirsten en Rik hebben wij een trouwkaart met bijpassende sluitzegel en een prachtig welkomstbord ontworpen voor hun huwelijk! Wat een mooie foto's hebben wij toegestuurd gekregen!

Samenwerking Instagram mijnhuisje_

@mijnhuisje_

De mama van James had een geboortekaartje bij ons besteld. Wij hebben van dit kaartje een geboorteposter gemaakt voor in het kamertje van James.

Samenwerking Instagram Huisjevelde

@huisjevelde

Kimberley is al groot fan van Blijkaartje! Zo heeft ze de geboortekaartjes voor haar dochtertjes bij ons besteld. Ze gaat nu ook trouwen en voor de trouwkaarten hebben we een leuke samenwerking.