Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Hippe geboortekaartjes

Voor eigentijdse en jonge ouders hebben wij een breed assortiment hippe geboortekaartjes. Geboortekaartjes met hippe stippen of ruitjes, hippe prints, vrolijke kleuren en opvallende letters. Speels of stoer, maar altijd hip

Onze collectie hippe geboortekaartjes:

Scroll for more

Hip, mix and match

Alle hippe geboortekaartjes zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Daardoor is elk geboortekaartje, naast hip, altijd uniek! Laat je inspireren door de diverse hippe ontwerpen en maak zelf je eigen hippe geboortekaartje ontwerp. Alle elementen welke op onze kaarten staan, kun je naar smaak verwijderen en eventueel door andere hippe elementen vervangen. Ons ontwerpteam zorgt contstant voor nieuwe en eigentijdse elementen in onze online gallerij, waardoor je gemakkelijk een draai kunt geven aan jouw hippe ontwerp. Een hip geboortekaartje maak je dus in een handomdraai met behulp van de online ontwerpmodule van BlijKaartje.

Zelf inkleurbare hippe elementen

Om je nog beter van dienst te zijn, kun je zelf de kleur van alle hippe elementen aanpassen. Zo krijgt jouw hippe geboortekaart een mooie bijpassende kleur en is de kaart helemaal hip in jouw kleur en stijl. Mis je een hippe kleur in ons kleuren pallet, laat het ons dan gerust weten. 

Geen gewoon maar een hippe envelop

Een hip geboortekaartje verstuur je natuurlijk het liefst in een hippe bijpassende envelop. Dat snappen wij. Daarom heeft BlijKaartje diverse hippe sluitzegels in het assortiment, waarmee je een saaie envelop snel kunt omtoveren tot een hip exemplaar. 

Hippe geboortekaartjes

Vaak krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen trendy en hippe geboortekaartjes van BlijKaartje. Hoewel we in het verleden in grote collectie hip&trendy hadden, hebben we sinds een jaar deze beide collecties opgesplitst Dit omdat het aanbod in de beschreven collectie te groot en daardoor onoverzichtelijk werd. In de collectie Hippe geboortekaartjes vindt je de iets drukkere geboortekaarten terug, waar gebruik is gemaakt van meerdere hippe elementen of opvallende hippe letters. In de collectie trendy geboortekaartjes gaat het eveneens om hippe geboortekaartjes, maar dan de iets wat rustigere varienten ten op zichte van de collectie hippe geboorte kaartjes. Natuurlijk is het geen probleem om kaarten uit beide collecties met elkaar te combineren. En heb je daar hulp bij nodig? Dan horen wij het graag, zodat we jou kunnen helpen met het maken van jouw ideale hippe kaartje.