Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Hippe geboortekaartjes

Voor eigentijdse en jonge ouders hebben wij een breed assortiment hippe geboortekaartjes. Met hippe stippen of ruitjes, hippe prints, vrolijke kleuren en opvallende letters. Speels of stoer, maar altijd van nu. 

Onze collectie hippe geboortekaartjes:

Scroll for more

Hip, mix & match

Alle hippe geboortekaartjes zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Daardoor is elk kaartje, naast hip, altijd uniek! Laat je inspireren door de diverse ontwerpen en maak zelf je eigen ontwerp. Alle elementen welke op onze kaarten staan, kun je naar smaak verwijderen en eventueel door andere leuke elementen vervangen. Ons ontwerpteam zorgt constant voor nieuwe en eigentijdse elementen in onze online galerij, waardoor je gemakkelijk een draai kunt geven aan jouw ontwerp. Hippe geboortekaartjes maak je dus in een handomdraai met behulp van de online ontwerpmodule van BlijKaartje.

Zelf inkleurbare elementen

Om je nog beter van dienst te zijn, kun je zelf de kleur van alle hippe elementen aanpassen. Zo krijgen jouw hippe geboortekaartjes een mooie bijpassende kleur en is de kaart helemaal hip in jouw kleur en stijl. Mis je een hippe kleur in ons kleuren pallet, laat het ons dan gerust weten. 

Geen gewoon maar een hippe envelop

Een eigentijds hip geboortekaartje verstuur je natuurlijk het liefst in een hippe bijpassende envelop. Dat snappen wij. Daarom heeft BlijKaartje diverse hippe sluitzegels in het assortiment, waarmee je een saaie envelop snel kunt omtoveren tot een hip exemplaar. 

Hippe geboortekaartjes

Vaak krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen trendy en hippe geboortekaartjes van BlijKaartje. Hoewel we in het verleden een grote collectie hip & trendy geboortekaartjes hadden, hebben we nu deze beide collecties opgesplitst. Dit omdat het aanbod in de beschreven collectie te groot en daardoor onoverzichtelijk werd. In de hippe collectie vind je de iets drukkere kaarten terug, waar gebruik is gemaakt van meerdere hippe elementen of opvallende hippe letters. Natuurlijk is het geen probleem om kaarten uit beide collecties met elkaar te combineren. En heb je daar hulp bij nodig? Dan horen wij het graag, zodat we jou kunnen helpen met het maken van jouw ideale hippe kaartje.